21 / 05 / 2024

Aytop Gıda Sitesi

Aytop Gıda Sitesi

S.S. İstanbul Anadolu Yakası Gıda Toptancıları Baharat, Kuruyemiş ve İhracat Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, Sultanbeyli'de 89 bin metrekare alanlı işyeri yapılması işini ihaleye çıkardı

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki son ticari üniteler satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Başakşehir’de Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan iş yerlerini satışa çıkardı. 

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 123 iş yeri satışa çıkıyor!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde yer alan 123 iş yerini satışa çıkarıyor. 

Başakşehir Kuru Gıda Hali esnafına indirim kampanyası!

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali Sitesi Projesi'nde dükkanların avans ve peşinat ödemesini eksiksiz olarak gerçekleştirmiş üyelere indirim yapılıyor...

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali Sitesi'ndeki dükkanlar 19 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen kura çekilişi ile sahiplerini buldu. Dükkan almaya hak kazananlar sözleşmeleri imzalamaya başladı...

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kura çekilişi 19 Aralık'ta!

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali Sitesi Projesi’nin kura çekiliş tarihi belli oldu. Kura 19 Aralık'ta Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde çekilecek.

MBŞ Grup İnşaat Taahhüt Madencilik Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBŞ Grup İnşaat Taahhüt Madencilik Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Şentürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Başakşehir, İkitelli OSB.Mahallesi, Pikdökümciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Onurcan Grup Otomotiv İnşaat Reklam Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurcan Grup Otomotiv İnşaat Reklam Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Onurcan ve Suphiye Onurcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Nayla Konakları Sitesi'sinde kuruldu.

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi , Muriel Azaryad Dirik Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Ali Rıza Cevik Sokak Ömeroğlu Sitesi'nde kuruldu.

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yelena Koçak tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Başakşehir, İ.O.S.B Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Damarlı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damarlı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arslan Damarlı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Zülal Sokak, Toki 1.Etap Sitesi,'nde kuruldu.

Aytop Gıda Sitesi Haberi

Aytop Gıda Sitesi

İhale ilanı şöyle;


S.S. İSTANBUL ANADOLU YAKASI GIDA TOPTANCILARI BAHARAT, KURUYEMİŞ VE İHRACAT MERKEZİ TOPLU İŞYERİ YAPI KOOPERATİFİ


İnşaat yapım işi, ihale ilanı

Kooperatifimizin yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine benzer olarak açık ihale usulü ile, anahtar teslimi götürü bedel olarak ihale edilecektir. Ancak kooperatifimiz bahsi geçen yasaya ve kamu ihale kurumu kurallarına tabi olmayıp, işi dilediğine vermekte serbesttir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1- İdarenin 

a) Adresi: Battal Gazi Mah. Şark Caddesi Aytop Gıda sitesi İdari bina Suitanbeyli/ İstanbul

b) Telefon ve Faks:  (0216) 592 05 35 (0216) 592 05 36 

c) Elektronik Posta: [email protected]

ç) İhale Dokümanın görülebileceği internet adresi: Yok 

 

2- İhale konusu yapım işinin 

 

a) Niteliği, türü: Tamamı- Yapım işi, işyeri inşaatı anahtar teslim götürü birim fiyat, açık ihale...