15 / 05 / 2024

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan

DAP İstmarina projesinde çalışan Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi.

3 yıl önce kredi ile ev alanların kira geliri kredi taksitinin çok üzerine çıktı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 yıl önce kredi ile ev alanların kira gelirlerinin kredi taksitinin çok üzerine çıktığını belirtti.

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Avrupa'da doğal gaz fiyatları güçlü arz ile geriliyor...

Avrupa doğal gaz rakamları, soğuk hava koşullarına rağmen beklenenden düşük depolama çekilmeleri ve güçlü arz nedeni ile  bugün aşağı yönlü hareket ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

Bim'den çeyiz düzeceklere müjde! Fincan 55 TL, Baharat Takımı 3'lü 109 TL ile satışta! İşte 01 Mart 2023 fiyat listesi

Bim'den çeyiz düzeceklere müjde! Fincan Seti 55 TL, Baharat Takımı 3'lü 109 TL ile satışta! İşte 01 Mart 2023 fiyat listesi...

Elektrikli araçta kıyasıya rekabet başlıyor, Tesla ile Togg aynı anda Türkiye yollarına çıkıyor!

Türkiye yollarında Tesla ile Togg’un kıyasıya rekabeti başlıyor. Peki bu araçların satış fiyatları ne olacak, hangisi Türkiye'de rekabet avantajı sağlayacak?

Listede siz de olabilirsiniz! 1.5 milyon kişi emekli olacak! Masada tek bir formül var! EYT ile kimler emekli olacak?

Milyonlarca vatandaşın büyük bir merak ile beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunun detaylar gün geçtikçe netleşiyor. Artık masada tek bir formül var. İşte detaylar…

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

TÜİOSB’de parsel teslimleri Haziran'da başlayacak! 

Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta, tarımsal ürün işleme ve gıda sektöründe faaliyet gösteren yatırımcıların kümeleneceği OSB’de Haziran'dan itibaren sanayi parsellerini teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31050 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan Haberi

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan

Sektörün tanınan simalarından Betül Akyürek'ın DAP İstmarina projesinde çalışan kız kardeşi Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi. 


Emlak Kulisi ailesi olarak evliliklerinde bir ömür mutluluk...