19 / 05 / 2024

Ayvacık afet evleri

Ayvacık afet evleri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, “Afet konutları projesinde inşaat faaliyetleri, Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlık deprem bölgesinde son durumu açıkladı: Hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 11 ilde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle çalışmalarına devam ediyor. Peki hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuruları 2016!

Toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuruları 2016...

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Evleri son başvuru günü 29 Temmuz'da!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire satışta. TOKİ Çanakkale Ayvacık Evleri son başvuru günü 29 Temmuz'da...

Sayfiye Assos Ayvacık daire fiyatları!

Sayfiye Assos Ayvacık daire fiyatları 415 bin TL'den başlıyor. Sayfiye Assos Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

TOKİ Çanakkale Ayvacık Evleri son başvuruları 29 Temmuz'da!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Evleri son başvuru günü 29 Temmuz'da yapılacak. Kurasının 9 Ağustos Salı günü yapılacağı projede 160 adet daire satışta.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

Ayvacık afet evleri Haberi

Ayvacık afet evleri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yapımı devam eden  “Afet konutları projesi'' ile ilgili açıklama yayınladı. 

Çanakkale Gündem'de yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

 “Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 06.02.2017 tarihinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlara yönelik Bakanlığımız Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce 11.02.2019 tarihinde sözleşmesi yapılmış olan  “Çanakkale İli, Ayvacık ve Ezine İlçelerine Bağlı Köylerde Afet Konutu Yapım İşi” inşaatına 20.02.2019 tarihinde yüklenici firma Egemen İnşaat ve Ticaret A.Ş. & May İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından başlanmış olup, inşaat sahasındaki imalatlar Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir.”

“150 AFET KONUTUNUN 2020 HAZİRANINDA BİTMESİ PLANLANIYOR”

“Günümüz koşullarına...