19 / 05 / 2024

Ayvacık afet konutları

Ayvacık afet konutları

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, “Afet konutları projesinde inşaat faaliyetleri, Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Ayvacık'ta afet konutları inşaatında ‘virüs önlemi’!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamaya göre, “Afet konutları projesinde inşaat faaliyetleri, Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Kamunun konut sektörü yatırımlarında 'aslan payı' afet konutlarının!

Kamuda bu yıl konut sektöründe 95 proje için 454 milyon 944 bin liralık yatırım yapılması planlanıyor. Kamunun konut sektörü yatırımlarında "aslan payı" afet konutlarının oldu.

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Afet konutlarının yapımı devam ediyor!

AFAD, afetlerde zarar görenler için konut inşa ediyor. 2018'de bin 80 aile konut sahibi oldu. İlk iki yıl herhangi bir ödemesi bulunmayan AFAD Afet Konutları'nın teslim edilmesinden sonraki üçüncü yıldan itibaren ödemeler aylık olarak yapılıyor.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

TOKİ Çanakkale Afet Konutları ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ayvacık İlçesi, Bektaş Köyü 5 Konut, Çamkalabak Köyü Çamiçi Mevkii 15 Konut Çamtepe Mevkii 3 Konut, Kızılkeçili Köyü 7 Konut, Yukarıköy Köyü 10 Konut Olmak Üzere Toplam 40 Adet Afet Konutu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Van Afet Konutları'nın ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

Adıyaman Afet Konutları'nın kurası çekildi!

Adıyaman’ın Besni ilçesine yapılan afet konutlarının kurası noter huzurunda çekildi. Konutların ilk taksitleri 2018 yılında başlayacak ancak yıllık taksitler veya aylık taksitler vadesinde ödenmediği takdirde yıllık yüzde 5 faiz uygulanacak.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Konutları için toplantı yapıldı!

Çanakkale Ayvacık Belediyesi ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları için bilgilendirme toplantıları yapıyor. TOKİ konutları hakkında bilgi almak isteyen herkes Ayvacık Belediyesi'nden gerekli detaylı bilgiyi alabiliyor.

Ayvacık afet konutları Haberi

Ayvacık afet konutları

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yapımı devam eden  “Afet konutları projesi'' ile ilgili açıklama yayınladı. 

Çanakkale Gündem'de yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

 “Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 06.02.2017 tarihinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlara yönelik Bakanlığımız Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce 11.02.2019 tarihinde sözleşmesi yapılmış olan  “Çanakkale İli, Ayvacık ve Ezine İlçelerine Bağlı Köylerde Afet Konutu Yapım İşi” inşaatına 20.02.2019 tarihinde yüklenici firma Egemen İnşaat ve Ticaret A.Ş. & May İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından başlanmış olup, inşaat sahasındaki imalatlar Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler doğrultusunda hızlı bir şekilde devam etmektedir.”

“150 AFET KONUTUNUN 2020 HAZİRANINDA BİTMESİ PLANLANIYOR”

“Günümüz koşullarına...