06 / 05 / 2024

ayvacık emekli kura 2016

ayvacık emekli kura 2016

2016 TOKİ Çanakkale Ayvacık kurası 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplam 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi.

TOKİ Ayvacık 110 konut kurası çekildi!

TOKİ tarafından Ayvacık'ta yapımı devam eden 110 konut için kura çekim töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi...

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Tokat Dedeli emekli kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için en düşük konut bedeli 105 bin 863 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

İnköy Kütahya emekli kura sonucu tam liste! 28 Kasım 2017!

TOKİ İnköy Kütahya emekli kura sonucu tam liste! 28 Kasım 2017 detayları haberimizde yer alıyor. 294 konuttan oluşan projede başvurular 17 Kasım'da sona ermişti. 

28 Kasım İnköy Kütahya emekli kura sonuçları! 

28 Kasım İnköy Kütahya emekli kura sonuçları açıklandı. Toplamda 294 daireye yer verilen projede kura çekilişi bu sabah gerçekleştirildi. 

Türkoğlu emekli kura sonuçları listesi 25 Ağustos!

Türkoğlu emekli kura sonuçları listesi 25 Ağustos yarın belli olacak. 2+1 konutlardan oluşan projede en düşük taksit tutarı 361 TL, en yüksek taksit bedel ise 682 TL olarak belirlendi.

TOKİ Karabük emekli konut belirleme kura çekimi!

TOKİ Karabük emekli konut belirleme kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. 426 adet daireden meydana gelen projede kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 231 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu...

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı Emeklilere Özel olarak hayata geçirdiği projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu henüz açıklanmadı.

Karaman Kırbağı Emekli kura sonuçları tam listesi!

Karaman Kırbağı Emekli kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. Projede kura çekilişi iptal olan 32 konutun hak sahipleri yarın saat 13:00'te belirlenecek. Karaman Kırbağı Emekli kura sonuçları tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu 2016!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'ndeki 32 konutun kura çekilişi yarın gerçekleşecek. TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura sonucu 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nde kura çekimi için heyecan başladı. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Emekli kura çekimi ne zaman?

Çanakkale Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede emekli kategorisinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki Çanakkale Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

ayvacık emekli kura 2016 Haberi

ayvacık emekli kura 2016

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinatta ise kalanı 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği Çanakkale Ayvacık projesinde toplamda 160 adet daire satışa çıkarılıyor.


Başvuru işlemlerinin 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ettiği projede aylık taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.

2016 TOKİ Çanakkale Ayvacık kurası 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri 29 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi.



Satış duyurusu için