04 / 05 / 2024

Ayvacık Keyf-i Seyyah Evi çalışmalarında son durum

Ayvacık Keyf-i Seyyah Evi çalışmalarında son durum

Turizm Bölgesi olan Ayvacık İlçesinde çalışmalar hızla sürüyor. İlçenin Orhangazi Mahallesi'nde vatandaşın muhteşem doğa eşliğinde çaylarını yudumlayıp keyifli sohbet etmelerine imkan sağlayacak olan Keyf-i Seyyah Evinin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Ayvacıklı depremzeler için 247 konut yapılacak!

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 6 Şubat 2017 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören afetzedeler için 247 konut daha yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Ayvacık 110 konut kurası çekildi!

TOKİ tarafından Ayvacık'ta yapımı devam eden 110 konut için kura çekim töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi...

Ayvacık'ta acele kamulaştırma yapılacak!

Ayvacık için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de açıklandı. Ayvacık'ta acele kamulaştırma Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

TOKİ’den Çanakkale Ayvacık’a 157 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde inşa edeceği 157 konutun ihalesi yapıldı.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

Ayvacık Keyf-i Seyyah Evi çalışmalarında son durum Haberi

Ayvacık Keyf-i Seyyah Evi çalışmalarında son durum

Turizm Bölgesi olan Ayvacık İlçesinde çalışmalar hızla sürüyor. İlçenin Orhangazi Mahallesi Sol Sahildeki Karavan Parka İlçeye  gelen misafirlerin ve vatandaşların muhteşem doğa eşliğinde çaylarını yudumlayıp keyifli sohbet etmelerine imkan sağlayacak olan Keyf-i Seyyah Evinin yapım çalışmalarında sona gelindi.


İlçenin görselliği içinde oldukça önemli bir çalışma olan ve tamamen ağaç kütüklerinden yapılan Keyf-i Seyyah Evinde vatandaşlara hizmet vermesi için mutfak malzeme eşyaları yerleştirilip temizliği yapıldı. En kısa zamanda hizmete geçecek olan Keyf-i Seyyah Evinde yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Belur   ‘’ İlçemizin en güzel noktalarından birinde belediyemiz tarafından yapılan Keyfi Seyyah Evimizi hizmete hazır hale gelecek şekilde temizliyor ve eşyalarını yerleştiriyoruz. Amacımız İlçemizde sosyal alanları çoğaltarak halkın sosyal aktivitelerde bulunmasına imkan sağlayıp günlük hayatın stresinden arda kalan zamanlarda keyifli...