03 / 05 / 2024

ayvacık toki konutları kura çekim tarihi

ayvacık toki konutları kura çekim tarihi

160 adet daireden meydana gelen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi!

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 103 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 103 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Ayvacık 110 konut kurası çekildi!

TOKİ tarafından Ayvacık'ta yapımı devam eden 110 konut için kura çekim töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi...

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

ayvacık toki konutları kura çekim tarihi Haberi

ayvacık toki konutları kura çekim tarihi

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilecek 2+1 nitelikli 160 Konut için, 27 Haziran – 29 Temmuz 2016 tarihleri arasında kuralı satışa çıkıyor.


TOKİ  Çanakkale Ayvacık Emeklilere Özel projede yer alan konutların başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Çanakkale İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. 


Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli kura çekimi ne zaman?

Proje kapsamında başvuru sahipleri arasında 09 Ağustos 2016 tarihinde Hak Sahibi Belirleme kurası çekilecektir. 


Satış duyurusu için