30 / 08 / 2024

Ayvacık yeni polis merkezi

Ayvacık yeni polis merkezi

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi İlçe Emniyet Amirliği ile de iletişimini sürdürüyor.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Ayvacık'ta 6.6 milyon TL'ye icradan satılık tarım arazisi!

Ayvacık İcra Dairesi Müdürlüğü, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Mehramkale Köyü, 371 ada, 8 parselde yer alan 30 bin metrekarelik tarım arazisini 6 milyon 601 bin 5 TL'ye icradan satıyor...

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

İstanbul ve Ankara'ya 'yeni polis merkezi amirlikleri' yapılacak!

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi!

Ayvacık TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 103 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Ayvacık yeni polis merkezi Haberi

Ayvacık yeni polis merkezi

Ayvacık İlçe Emniyet Amiri  Mehmet Aksoy’u makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Belur’a Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi Ali Yiğit ve Belediye Meclis Üyesi Cevdet Yalçıntaş eşlik etti. Ayvacık İlçesinde görevli Emniyet mensuplarının çalışmalarını taktirle karşıladığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Belur  ‘’ Emniyet Amirliğimiz  ilçemizde asayişi sağlamanın yanı sıra vatandaşımızın  huzurlu bir şekilde  yaşaması  adına gece gündüz demeden fedakarca can ve mal güvenliğimiz için çalışarak  başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, huzur ve barışı adına ilçemizde  gösterdikleri  üstün gayretler  ve başarılı çalışmalarından dolayı  tüm emniyet mensuplarımıza halkımız adına teşekkür ediyorum. Belediye olarak  her zaman gerekli tüm konularda  Emniyet Teşkilatına  destek vermeye hazırız.  Son dönemlerde Ülkemiz de  artan hain terör saldırıları sonucunda şehit olmuş emniyet mensuplarımıza ve askerlerimize Allah’tan...