30 / 04 / 2024

ayvacıkta satılık yazlık

ayvacıkta satılık yazlık

Ayvacık Küçükkuyu Port 'ta fiyatlar 275 bin liradan başlıyor, 204 daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Kartal Tual Adalar satılık konut!

Kartal Tual Adalar satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika uzaklıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Bakırköy City Kartaltepe satılık!

Bakırköy City Kartaltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar imzası ile hayata geçirilen proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Adatepe Sahilada satılık!

Adatepe Sahilada satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Tren istasyonuna 10 dakika uzaklıkta olan proje 25 katlı 2 bloktan oluşuyor.

Yeşilpınar Hisar Panorama satılık!

Yeşilpınar Hisar Panorama satılık daire fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje TEM Otoyolu'na 15 dakikalık yakınlıkta yer alıyor.

Nlogo İstanbul satılık ev!

Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık!

Vogue Kurtköy Ayse Yapı satılık konut alanları 63 metrekareden başlıyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık dairelerin fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Deniz manzaralı Bakırköy City projesi 2017 yazında teslim edilecek...

Bornova Avcılar Effect satılık!

Konum bilgisine göre Şifa Hastanesine sadece 1 dakika kadar uzaklıkta buluna proje toplam 45 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Avcılar Effect satılık daireler 2017 yılı Ekim ayında teslim edilecek.

ayvacıkta satılık yazlık Haberi

ayvacıkta satılık yazlık


Çanakkale Ayvacık ilçesi Küçükkuyu'da inşa edilen Küçükkuyu Port projesi 17 blok halinde yükseliyor, 204 konuttan meydana gelen proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Küçükkuyu Port projesinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon, bahçe katı, ara kat ve çatı dubleksi konut alternatfileri bulunuyor.


Küçükuyu Port fiyatları:

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 275 bin TL'den, 

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 379 bin TL'den, 

4 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 399 bin TL'den başlıyor.


Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla yükselen Küçükkuyu Port 'ta yer alan konutların alanları 82 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Küçükkuyu Port 'ta;  2  adet  yüzme havuzu, çocuk havuzları,  24 saat güvenlik hizmeti, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları mevcut.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleştirilen...