28 / 04 / 2024

ayvalık çöp toplama etkinliği

ayvalık çöp toplama etkinliği

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Ayvalık sahilleri kıyıları kiralama ihalesi iptal edildi!

Ayvalık Cunda’daki Pınarboğazı ile Dalyan kıyılarının kiralanması amacıyla düzenlenmesi planlanan ve 25 Şubat'a ertelenen ihale iptal edildi...

Ayvalık sahilleri kıyıları kiralama ihalesi 25 Şubat'a ertelendi!

Balıkesir'de, Ayvalık Tabiat Parkı içerisindeki Pınarboğazı ile Dalyan kıyılarının 20 yıllığına kiralanması için gerçekleştirilmesi beklenilen ihale 25 Şubat'a ertelendi...

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılacak?

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın koruma derecesinin düşürülmesine yönelik çalışma TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Ayvalık'ta zeytinlik alanları imara açılmayacak!

Ayvalık Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi. Belediye Meclisi'nin toplantısında zeytinlik alanların imara açılması onaylanmadı.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Ayvalık'ta doğal sit alanlarının derecesinin düşürülmesine tepki!

AYVALIKLILAR, Türkiye'nin en büyük tabiat parkının olduğu, adaları ve doğal güzellikleriyle tanınan Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin yapılaşmaması, doğal alanlarının bozulmaması için sit derecesinin düşürülmesine karşı olduklarını açıkladı.

Ayvalık'ta kent yenileme çalışmaları hızlandı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, olumsuz hava koşulları sebebiyle ara verilen yol onarım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Ayvalık Belediyesi'nden ayni hak tesisini ihalesi 27 Aralık'ta!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Sakarya Mahallesi'nde arsa üzerinde sınırlı ayni hak tesisi yaptırılarak 29 yıl süreyle irtifak kullanımı ve idareye devri işi 27 Aralık'ta ihale edilecek.

Ayvalık'ta kent yenileme çalışmaları başladı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sel afeti nedeniyle ilçe merkezindeki sokaklarda bozulan yollar onarılmaya başlandı.

Ayvalık'ın afet bölgesi ilan edilmesi talebi TBMM gündeminde!

Ayvalık'ın afet bölgesi ilan edilmesi yönündeki talepler meclis gündemine taşındı. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın konu hakkında açıklamalarda bulundu..

ayvalık çöp toplama etkinliği Haberi

ayvalık çöp toplama etkinliği

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak. Remax çevreyi seven, doğaya saygılı, temiz Ayvalık isteyen gönüllü herkesi bu sosyal sorumluluk projesine davet ediyor.

Emlak sektörünün öncüsü Remax, toplumsal ve sosyal projelerde de aktif çalışmalarla gündem oluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda “Temiz bir Ayvalık için” sloganıyla Ayvalık sahilinde çöp toplama etkinliğini organize eden Ayvalık Remax Liman ofisinden Broker Manager Kutsal Karan, "Bu tip sosyal sorumluluk projeleri planladığımız gibi çeşitli periyotlarda farklı etkinliklerle devam edecek" dedi. 

Karan, taşınmaz yönetmeliğiyle çehre değiştiren mesleğin özellikle de markalı emlakçıların bu tip sosyal sorumluluk projeleriyle, emlakçılara karşı olan ön yargıların yıkılabileceğini belirtti. 

Karan, Ayvalık gibi hem tarihi hem kültürel hem de doğal zenginliğe sahip emsalsiz...