02 / 05 / 2024

Ayvalık Cunda Köprüsü son durum

Ayvalık Cunda Köprüsü son durum

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Cunda Köprüsü'nde son dokunuşlar yapılıyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete giren Cunda Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur son dokunuşların yapıldığını ifade etti.

Cunda Köprüsü'nde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Cunda Köprüsü inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. İ

Cunda Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Ayvalık ilçesinde 350 fore kazık üzerine yapılan Cunda Köprüsü'nün inşaatında sona yaklaşıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, köprünün inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Cunda Köprüsü şubat ayında hizmete giriyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Cunda Köprüsü'nün önümüzdeki ay hizmete gireceğini açıkladı.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan Ayvalık Cunda Köprüsü temel atma ve 10 Bin Metreküplük Depo ve Kanalizasyon Terfi Hattı’nın hizmete alımı törenleri haftasonu yapıldı.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Ayvalık'ta, Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı.Köprün 300 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde olacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü işkencesinin faturası 144 milyon TL!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yakıt ve iş kaybına ticari gecikme cezaları da eklenince 3 aylık fatura ağır oldu

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haliç Köprüsü ve Ayama Deresi bakım çalışmaları bugün başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haliç Köprüsü ve Ayama Deresi bakım çalışmaları bugün başlayıp, 17 Eylül tarihinde tamamlanacak

TUSKON, Rusya ve Ukrayna inşaat firmalarıyla Dünya Ticaret Köprüsü'nde buluşturdu!

TUSKON'un düzenlediği “Dünya Ticaret Köprüsü 2012” programında 3 bin işadamı ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi

3.Köprü'yü Normandiya Köprüsü'nün tasarımcısı Michel Virlogeux yapacak!

İstanbul Boğazı'na inşa edilecek 3. Köprü'nün yapımını da içeren 'Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Odayeri-Paşaköy (3. Boğaz Köprüsü dahil) Kesimi'nin ihalesini İçtaş-Astaldi ortaklığı kazandı

Golden Gate köprüsü 75. yaşını kutluyor!

San Francisco Körfezi’nin iki yakasını birleştiren ve sadece kentin değil, Amerika Birleşik Devletleri’nin de öne önemli simgelerinden biri kabul edilen Golden Gate köprüsü 75. yaşını kutluyor

Ayvalık Cunda Köprüsü son durum Haberi

Ayvalık Cunda Köprüsü son durum

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Cunda Köprüsü inşaatında incelemelerde bulunarak, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'le bir araya geldi. Başkan Uğur, Ayvalık'ı önemsediklerini vurgulayarak, amaçlarının bu nadide ilçeyi dünya markası yapmak olduğunu belirtti. Başkan Uğur, Çevre ve İmar Bakanlığı'nın Ayvalık Belediyesi'ne olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi'ne de tabiat parklarıyla ilgili görüş sorduğunu ifade etti.


BAŞKAN UĞUR 'A TEŞEKKÜR

Ayvalık Belediyesi'nin geçtiğimiz cuma günkü meclis toplantısında sit alanları üzerindeki değişikliklere verdiği olumsuz yöndeki görüşü desteklemeyi düşündüklerini belirten Uğur, amaçlarının bu konuda Ayvalık Belediyesi ile birlikte aynı şekilnde hareket etmek olduğunu söyledi. Ayvalık Belediye Meclisi olarak, tabiat parklarının ve zeytin alanlarının birinci derece sit alanlarından çıkarılmasını oy birliğiyle kabul ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Rahmi Gençer de, "Burada çıkan sonuç da Ayvalık Meclisi'nin...