02 / 05 / 2024

ayvalık satılık arazi

ayvalık satılık arazi

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Ayvalık'ta 12.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ayvalık Sulh Satış Memurluğu, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan iki adet arsayı 12 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak Ayvalık'ta arazi satacak! 

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Milli Emlak Ayvalık'ta 2 adet imarlı tarla satıyor! İhalesi 24 Haziran'da!

Balıkesir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık Küçükköy'de yer alan 2 adet tarlayı satışa çıkardı. Tarlaların satış ihalesi 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Ayvalık'ta 12.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ayvalık Sulh Satış Memurluğu, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan iki adet arsayı 12 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ayvalık Belediyesi, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 18 milyon 206 bin 260 TL'ye satıyor...

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Ayvalık'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ayvalık İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 1783 ada 1 parselde kayıtlı 9 bin 891 metrekarelik arsayı 11 milyon TL'ye icradan satıyor...

Balıkesir'de 18.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 18 milyon 837 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 40 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 237 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık'ta 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 2 adet arsayı 17 milyon 278 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

ayvalık satılık arazi Haberi

ayvalık satılık arazi

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor.

İmar durumu sanayi ve depolama alanı olarak belirtilen arazi 17 bin 21 metrekare alana sahip. Satışa çıkarılan arazinin muhammen bedeli 22 milyon 127 bin 872 TL, geçici teminat bedeli ise 6 milyon 638 bin 361 TL olarak belirlendi.

Merakla beklenen ihale 8 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğünde yapılacak. 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğünden: 

AÇIKLAMALAR
1-Balıkesir İli, Ayvalık İlçesi, sınırlarında bulunan ve yukarıda bilgileri verilen Hazineye ait taşınmazın hizasında yazılı gün ve saatte 2886 sayılı
D.İ.K'nun 36. ncı Maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile Satış ihalesi Ayvalık Milli Emlak...