25 / 07 / 2024

ayvalık sörf merkezi

ayvalık sörf merkezi

Ayvalık Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 13 gündem maddesi ile yapıldı. Spor alanında yapılacak olan spor dalı olarak da sörf ve yelken sporunu seçtiklerini bildiren Gençer, "Bakanlık da bizimle aynı görüşte." dedi.

Atatürk Kültür Merkezi’nin yarısından çoğu yıkıldı!

Atatürk Kültür Merkezi’nin 67 günde yarısından çoğu yıkıldı.  Yıkım çalışmalarının son durumu ise havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Demre’de öğrencilerle buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisinden sinema salonu isteyen Nazife adlı öğrenciye kültür merkezi sözü verdi.

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar ilçesinde inşa edeceği Yeşilyurt Kültür Merkezi için ihale sürecini tamamladı.

Kıbrıs Girne Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor!

Kıbrıs Girne Belediyesi tarafından yıllardır çeşitli tiyatrolar, etkinlikler ve toplantılara ev sahipliği yapan Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Ayvalık Belediyesi'nden ayni hak tesisini ihalesi 27 Aralık'ta!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Sakarya Mahallesi'nde arsa üzerinde sınırlı ayni hak tesisi yaptırılarak 29 yıl süreyle irtifak kullanımı ve idareye devri işi 27 Aralık'ta ihale edilecek.

Ayvalık Belediyesi'nden sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Sakarya Mahallesi'nde arsa üzerine sınırlı ayni hak tesisi yaptırılarak 29 yıl süreyle kiraya verecek. İhale konusu işin keşif bedeli 14 milyon 107 bin 298 TL olarak belirlendi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezi 2 yılda tamamlanacak!

SAMSUN 19Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, ilçenin Ballıca mahallesinde 6 bin metrekare alana Kültür Merkezi inşa edileceğini belirterek "2 yıl içerisinde projenin bitirilmesi planlanıyor "dedi.

Kula'ya gençlik kültür merkezi ve pazar yeri geliyor!

Kula Belediyesi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda yeni Pazaryeri yapılması planlanan alanın, “Gençlik Kültür Merkezi ve Pazaryeri” olması doğrultusunda plan tadilatını yapması için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne yetki verdi.

Tekirdağ Sultanköy'e kültür merkezi geliyor!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Sultanköy Kültür Merkezi inşaat alanının 3 bin metrekare olacağını ve halkın tüm ihtiyacına cevap verecek şekilde çok fonksiyonel olarak projelendirildiğini söyledi.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi restore ediliyor!

Yapılan testler sonucunda riskli yapı sınıfına giren Atatürk Kültür Merkezi aslına uygun olarak restore edilip güçlendiriliyor. Testlerde binanın taşıyıcı kolonlarının korozyona uğradığı tespit edildi.

Sivas'a yeni kültür merkezi geliyor!

Sivas’ta yapımına başlanan yeni kültür merkezi ile huzurevi inşaatının çalışmaları aralıksız sürüyor. Vali Davut Gül, beraberindeki heyet ile birlikte hafriyat çalışmalarına başlanan yeni kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

ayvalık sörf merkezi Haberi

ayvalık sörf merkezi

Saygı duruşu ile başlayan Şubat ayı olağan meclis toplantısına Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer başkanlık etti. Ayvalık Belediyesi'nin Şubat ayı meclis toplantısının başında bir konuşma yapan başkan Rahmi Gençer, UNESCO başvurusunun 8 Şubat Pazartesi günü yapılacağını, başvurunun Kültür Bakanlığından geçmesi halinde geçici listede yer almak üzere Ayvalık Belediyesinin projesinin nisan ayında Fransa'nın başkenti Paris'te olacağını söyledi. 80'li yıllarda Spor Bakanlığına devredilen ve yeniden Ayvalık Belediyesi'ne kazandırılan Çamlık'ta ki 33 bin metrekare alanın spor alanı olması için ortak kanı oluştuğunu, Spor alanında yapılacak olan spor dalı olarak da sörf ve yelken sporunu seçtiklerini bildiren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Bakanlık da bizimle aynı görüşte. Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü de, Balıkesir il müdürlüğü de aynı görüşte bizimle. Sörf...