25 / 07 / 2024

ayvalık spor alanları

ayvalık spor alanları

Ayvalık Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 13 gündem maddesi ile yapıldı. Spor alanında yapılacak olan spor dalı olarak da sörf ve yelken sporunu seçtiklerini bildiren Gençer, "Bakanlık da bizimle aynı görüşte." dedi.

Ayvalık'ta Koruma Amaçlı İmar Planları'nın iptaline tepki!

Ayvalık'taki Alibey Adası (Cunda) ve Çamlık Kentsel Sit Alanları'na ait Koruma Amaçlı İmar Planlarının, Balıkesir Koruma Bölge Kurulu’nun kararı ile iptal edilmesine yönelik tepkiler devam ediyor. Ayvalık Tabiat Platformu ve Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Ayvalık'ın korunmasını talep ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Ayvalık’tan ev aldı!

Kazandığı parayla gayrimenkul yatırımı yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Ayvalık’tan ev aldı. 

Ayvalık'a 100 milyon liralık hastane yapılacak!

Ayvalık Belediyesi tarafından Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede 100 milyon TL'ye özel bir hastane kurulacağını söyledi.

Orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

İlber Ortaylı Ayvalık'tan taş ev aldı!

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde içinde köy evi bulunan 850 metrekare arsa ile 8 dönümlük bir arazi satın aldı.

Ayvalık'taki bazı hazine arazilerinin satışı meclis gündeminde!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki bazı mahallelerde bulunan hazine arazilerinin satışını TBMM gündemine taşıdı.. 

Düzce Şıralık Spor Kompleksi inşaatı sürüyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Sportif ve Sosyal mekan alanı olarak hazırlanan ve 36 bin metrekare alan içinde inşası devam eden Şıralık Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın revizyon planına iptal!

Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Tabiat Parkı'nın mutlak koruma alanı statüsünü kaldıran revizyonun planı iptal edildi.

Ayvalık Kırlangıç Fabrikası Kültür Merkezi oluyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19. yüzyılda inşa edilen ancak 2001’de üretimine son verilen atıl durumdaki "Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası" restore edilecek.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Ayvalık'ta bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak..

Ayvalık'ta 19,9 milyon TL'ye belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi!

Ayvalık Belediye Başkanlığı tarafından Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı ihalesi yapılacak. İhale bedeli 19 milyon 934 bin 224,23 TL olarak belirtiliyor.

Ayvalık Belediyesi'nden 19,9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ayvalık Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan arsayı çıkardı. 20 bin 336,77 metrekare arsanın tahmini bedeli ise 19 milyon 934 bin 224,23 TL. İşte ihale ilanı...

Kıyı alanlarına ilişkin 2 soru TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kıyı alanlarının korunmasına ilişkin 2 soru hazırladı. Gürer sorularını Bakan Özhaseki'ye sordu..

ayvalık spor alanları Haberi

ayvalık spor alanları

Saygı duruşu ile başlayan Şubat ayı olağan meclis toplantısına Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer başkanlık etti. Ayvalık Belediyesi'nin Şubat ayı meclis toplantısının başında bir konuşma yapan başkan Rahmi Gençer, UNESCO başvurusunun 8 Şubat Pazartesi günü yapılacağını, başvurunun Kültür Bakanlığından geçmesi halinde geçici listede yer almak üzere Ayvalık Belediyesinin projesinin nisan ayında Fransa'nın başkenti Paris'te olacağını söyledi. 80'li yıllarda Spor Bakanlığına devredilen ve yeniden Ayvalık Belediyesi'ne kazandırılan Çamlık'ta ki 33 bin metrekare alanın spor alanı olması için ortak kanı oluştuğunu, Spor alanında yapılacak olan spor dalı olarak da sörf ve yelken sporunu seçtiklerini bildiren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Bakanlık da bizimle aynı görüşte. Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü de, Balıkesir il müdürlüğü de aynı görüşte bizimle. Sörf...