06 / 05 / 2024

ayvalık yeni kültür merkezi

ayvalık yeni kültür merkezi

Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor. Rahmi Gençer, Küçükköy yol ayrımında bir kültür merkezi yaptırdıklarını ve çalışmalarının başladığını bildirdi.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Türkan Şoray Kültür Merkezi için geri sayım!

Muratpaşa Belediyesi’nin büyük açılışı için geri sayıma geçtiği, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya dair ayrı yeni bir kimlik kazandıran mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Çorum'da 2 yeni kültür merkezi hizmete girecek!

Çorum Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezlerinin sayısı artıyor. Bölgede inşa edilen iki kültür merkezi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Atatürk Kültür Merkezi 2019'da bitirilecek!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk bakanı olan Mehmet Ersoy, Numan Kurtulmuş'tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2019'da tamamlanacağını söyledi.

ayvalık yeni kültür merkezi Haberi

ayvalık yeni kültür merkezi

Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor.

Küçükköy kavşağında yapım çalışmalarına başlanan kültür merkezinin Nisan ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Kültür merkezinde çok amaçlı toplantı salonları ve sergi salonları yer alıyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Küçükköy yol ayrımında bir kültür merkezi yaptırdıklarını ve çalışmalarının başladığını bildirdi.

Başkan Gençer, Nisan ayında da bu kültür merkezinin açılışının yapılmasının planlandığını söyledi.

Başkan Gençer, “Küçükköy kültür merkezine kavuşuyor. 400 kişilik konferans salonuna sahip olacak bu çok önemli. Nedenine gelince Sarımsaklı’da ki otellerimizin kongre turizmi alması halinde tüm otellere bu kültür merkezini açacağız ve burada kongrelerini yapabilecekler. Paneller ve konferanslar için burası kullanılabilecek. Küçükköy/Sarımsaklı halkının, Ayvalıklıların, Altınovalıların hafta sonlarında kullanabileceği bir düğün salonu haline de dönecek” dedi.

Küçükköy’de çok önemli...