18 / 05 / 2024

ayvalıkta satılık daire fiyatları

ayvalıkta satılık daire fiyatları

Asos kalesi, masmavi denizi ve yer yüzünün en bol oksijenli Kaz Dağları ile dünyaya ün salmış olan Ayvacık son yıllarda yatırımcıların gözde bölgelerinden birisi oldu.

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları!

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları 2+1'lerde 299 bin TL'den başlıyor. Torium AVM’ye 5 dakika uzaklıkta olan projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Babacan Premium Esenyurt satılık daire!

Babacan Premium Esenyurt satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilen proje metrobüse 500 metre yakınlıkta yer alıyor.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de bulunan proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunyor. Nurol Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Adam Kule Dragos satılık daire!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos satılık daire peşinat ödemeleri Ocak 2016'da yapılacak.

Fikirtepe Velvet Towers satılık daire!

Fikirtepe Velvet Towers satılık daire fiyatları 385 bin TL'den başlıyor. Kalamış Sahile 2 kilometre yakınlıkta bulunan proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Metroya 600 metre, sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor.

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları!

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre uzaklıkta olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Nef satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’naysa 10 kilometre uzaklıkta yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. Inİstanbul Lokal Nef satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

5. Levent Torunlar Kiptaş satılık daire!

Konum bilgisine göre Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 5. Levent Torunlar Kiptaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar Yakacık satılık daire!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık daire tipleri 1+1'den 5+12e kadar farklılık gösteriyor.

ayvalıkta satılık daire fiyatları Haberi

ayvalıkta satılık daire fiyatları

Çanakkale, Balıkesir, Altınoluk ve Ayvalık bölgesinde olan yakınlığı kadar tabiat harikaları ile dikkat çeken bölgede arsa yatırımı yapanların sayısı günden güne artıyor.



Ayvalık bölgesinin popüleritesinden de nasiplenen bölgedeki fiyatlanmaları aktarmadan önce iş dünyasına yön veren patronların da gözdesi olan Ayvalık’tan söz edelim. Bölgenin güzelliğini ilk keşfedenler arasında yer alan işadamı Halis Komili, yıllar önce Cunda'daki ünlü Koruyan Meryem Manastırı'nı aldı.1835 yılında yapılan manastır restorasyon çalışmalarının ardından Komili Ailesi'nin vazgeçilmezleri arasına girdi. Asırlık zeytin ağaçlarının arasında yer alan manastırın hemen önünde ise Cem Boyner'in 200 yıllık yazlık evi bulunuyor. Komili'nin vasıtasıyla Cunda'yı keşfeden Boyner'in 50 dönüm arazi içine konumlanan 3 katlı evi, denize sıfır konumda yer alıyor. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın Hakkıbey Yarımadası'nda 500 dönümlük bir arazi içine...