11 / 05 / 2024

Ayvaz Sokak yol çalışmaları

Ayvaz Sokak yol çalışmaları

Çorum’un Sungurlu ilçesi Fatih Mahallesi Canat ve Ayvaz Sokaklarında Kilitli parke ve bordür çalışmaları başladı.

Güngören katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Güngören İlçesi, Kasım Sokak, Yol Katlı Otopark Alanına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kemeraltı sakinleri yeni yol istiyor!

Türkiye'nin en büyük açık hava alışveriş merkezi olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yol çilesi bitmiyor. Çankaya 1360 sokak girişindeki tarihi çarşıdaki altyapı çalışmaları sırasında kazılan yolların üstü kapatıldı ancak yollar 2 aydır düzeltilmedi.

Mardin Artuklu'ya yeni yol!

Mardin Büyükşehir Belediyesi merkez Artuklu ilçesinde 4. Sokak’ta 6,5 metre genişliğinde yol yaparak, 4 bin metre kare kilitli beton parke döşedi.

İzmir Tireliler yeni yol istiyor!

Tire'de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in 2014 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği Zincirli Caddesi ile Ceritoğu Sokak'ı birbirine bağlayacak yol, aradan iki yıl geçmesine rağmen yapılmadı.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Kırklareli Karakaş'ta yol çalışmaları başladı!

Kırklareli Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde mahallelerin yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karakaş Mahallesi 1. Bayındır Sokak üzerinde çalışma başlatıldı.

Kırklareli Karacaibrahim'e yeni yol ve otopark yapıldı!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim mahallesinde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlanarak, 4 bin 770 metrekarelik yol ve kaldırım ile birlikte 100 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

Giresun'da yol çalışmaları başladı!

Giresun Belediye üst yapı çalışmalarına şehir genelinde aralıksız devam ediyor. Geniş kapsamlı asfalt çalışması devam ederken, Fevzi Çakmak Mahallesi Okumuşsoy Sokak’ta asfalt öncesi yol düzenleme çalışması yapıyor.

Zigana Yol İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zigana Yol İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Arslan ve Adem Akın ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile Güngören, Akıncılar Mahallesi, Çubukçu Sokak'ta kuruldu.

Çatalca Çakıl mahallesine yeni yol!

Çatalca Belediyesi tarafından merkez ve mahallelerde çalışmalar devam ediyor. Çakıl Mahallesi camii arkasında Altınbaşak ve Faruk Sokak’ta yol yapım çalışmaları yapıldı.

Payzade Yol Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payzade Yol Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ruhat Paydaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, E.Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Ekol Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Yol Yapı Anonim Şirketi, Ali Alkaş Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 5 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Beyoğlu, Kabataş Setüstü İnebolu Sokak 'ta kuruldu.

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi kuruldu!

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi, Murat Altun tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Çırpıcı Koşu Yolu Sokak'ta kuruldu.

Ayvaz Sokak yol çalışmaları Haberi

Ayvaz Sokak yol çalışmaları

Fatih Mahallesi Canat ve Ayvaz Sokakta başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yaz aylarında ilçenin dört bir köşesini şantiye haline getirdiklerini hatırlatarak yapılan çalışmalarda, yeşil alanların çoğaltılmasına, vatandaşa ulaşım kolaylığı sağlanmasına, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarına devam edebilmelerine yönelik ayrıntılara önem verdiklerini ifade etti.

Fatih Mahallesi Canat ve Ayvaz Sokakta 2 bin metrekare Kilitli parke ve bordür çalışmasının yapılacağını söyleyen Şahiner, "Bazen çok küçük detaylar büyük projelerin güzelliğini örtebiliyor. Bu nedenle; yaptığımız her hizmette en ince konulara kadar iniyoruz"...