01 / 05 / 2024

Ayyıldız Group İnşaat nerede

Ayyıldız Group İnşaat nerede

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Akyüz ve Muttalip Çağlagan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi'nde kuruldu.

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban    Poyraz tarafından açıldı.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Ayyıldız Group İnşaat nerede Haberi

Ayyıldız Group İnşaat nerede

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Akyüz ve Muttalip Çağlagan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi'nde kuruldu. 


Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Özel ve resmi binalar...