28 / 04 / 2024

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!


Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban    Poyraz tarafından açıldı.



Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban    Poyraz tarafından açıldı.

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi konusu: 
Şirket,yurt içinde ve dışında her türlü inşaat işlerini yapabilir,Organizasyonlar kurabilir,taahhütlere girebilir. Şirket yurt içinde ve dışında kendi ve üçüncü şahısların gayrimenkulleri üzerine inşaatlar yapabilir,gayrimenkulleri ve menkulleri alabilir,satabilir,kriralayabilir ve kiraya verebilir. Şirket konusu ile ilgili olarak üçüncü şahıslardan kat karşılığı arsalar alabilir,üçüncü şahıslara kat karşılığı arsalar verebilir. 634 sayılı Kanuna göre gayrimenkuller üzerinde dilediği hisse oranında ve dilediği değerlerde kat irtifakı kurabilir. Kurulmuş kat irtifaklarını bozarak yeniden kat irtifakı tesis edebilir. Şirket,konusu ile ilgili olarak özel ve tüzel kişilerin resmi teşekküllerin yurt içinde ve dışında inşaat ve benzeri ihalelerine girebilir,taahhütte bulunabilir,şirket lehine ve aleyhine gerektiği hallerde kendisinin ve başkalarının gayri- menkulleri üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil edebilir. Şirket belediyelere veya devlet hazinesine terk edilmesi gereken gayrimenkulleri kısmen veya tamamen dilediği bedel ve şartlarda veya tamamen bedelsiz olarak terk edebilir yol fazlalıklarını dilediği bedel ve şartlarda satın alabilir satabilir ayrıca tevhid ile ifraz yapabilir yaptırabilir almış olduğu inşaatları bizzat kendisi yapabilir veya taşeronlara yaptırabilir her nevi inşaatın harfiyat işlerini yapabilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön