06 / 05 / 2024

Azdavay anaokulu hizmete açıldı

Azdavay anaokulu hizmete açıldı

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde inşaatı tamamlanan anaokulu hizmete açıldı. Azdavay Kaymakamlığı tarafından 2013 yılında ihalesi yapılan Bahçelievler Mahallesindeki anaokulu dört derslik ve 100 öğrenci kapasiteli.

Pakistan'da Diyanet'in inşa ettiği anaokulu açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Pakistan'ın Mansehra kentinde bulunan Reerh köyünde inşa edilen 73 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete açıldı.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Üsküdar Bizim Çocuklarımız Anaokulu hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Bizim Çocuklarımız Anaokulu'nu hizmete açtı.

Kemer ASMEK-ASFİM ve Anaokulu hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Başkanı Menderes Türel, Kemer ilçesinde hayata geçirilen ASMEK-ASFİM ve Anaokulunu vatandaşların hizmetine açtı.

Gümüşhane'de 2 yeni okul hizmete açıldı!

Gümüşhane'de, emekli öğretmen Yıldız Eskicioğlu'nun katkılarıyla yapılan anaokulu ile Gümüşhaneli Şehit Jandarma Er Murat Yıldız'ın adının verildiği ilkokul, törenle hizmete açıldı.

Biga’da Şadan Doğan Anaokulu hizmete açıldı!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Çanakkale’de eğitime büyük katkılar sunan Doğanlar Holding son olarak Şadan Doğan Anaokulu’nu törenle hizmete açtı.

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu hizmete açıldı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

Tamer Özyurt İlkokulu hizmete açıldı!

Daha önce işitme engelli çocuklar için bir anaokulu yaptıran Özyurtlar İnşaat, eğitim alanındaki ikinci yatırımı olan Tamer Özyurt İlkokulu’nu yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete sundu.

Kastamonu Azdavay anaokulu açıldı!

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde inşaatı tamamlanan anaokulu hizmete açıldı. Azdavay Kaymakamlığı tarafından 2013 yılında ihalesi yapılan Bahçelievler Mahallesindeki anaokulu dört derslik ve 100 öğrenci kapasiteli.

Sinan-Tülin Vardar Anaokulu hizmete açıldı!

Joly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı kardeşi Mert Vardar, anne ve babaların adına bir anaokulu yaptırdı..

Düğmeciler Anaokulu'nun inşaatı tamamlandı!

İnşaatı tamamlanan ve yaklaşık 200 öğrencinin eğitim alacağı Düğmeciler Anaokulu’nu da dolaşan Başkan Remzi Aydın, okuldaki son durumla ilgili bilgi aldı. Başkan Aydın okulun yakında hizmete gireceğini söyledi.

Elazığ'da 300 bin dolarlık anaokulu açıldı!

ABD’li doğrudan satış şirketi Amway’in, “Anaokulu Ekliyoruz” projesi kapsamında yapımı tamamlanan “Küçük Adımlar Anaokulu” Elazığ’da hizmete açıldı

Anemon Hotels Ordu hizmete girdi!

Bir iş oteli tasarlanan Anemon Hotels Ordu, hizmete girdi. Anemon Hotels, Afyon, Antakya, Aydın, Çavdarhisar, Çiğli, Denizli, Ege, Eskişehir, Fuar, Galata, İzmir, Konya, Kula, Malatya, Manisa ve Marmaris'ten sonra Ordu'da da hizmete girdi

Azdavay anaokulu hizmete açıldı Haberi

Azdavay anaokulu hizmete açıldı

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde inşaatı tamamlanan anaokulu hizmete açıldı. Azdavay Kaymakamlığı tarafından 2013 yılında ihalesi yapılan Bahçelievler Mahallesindeki anaokulunun dört derslik ve 100 öğrenci kapasiteli olduğunu belirten Azdavay Milli eğitim Müdürü Murat Çorbacı “İlçemizdeki okullarda bulunan üç tane anasınıfında eğitim gören 52 öğrenci yeni binaya taşındı. İlçe merkezinden anaokuluna ulaşım veliler tarafından sağlanan servis araçları ile yapılmaktadır. Anaokulu çağına geldiği halde maddi imkânsızlıklar nedeni ile çocuklarını anaokuluna gönderemeyen aileler varsa müdürlüğümüze müracaatları halinde yardımcı olacağız. Anaokulumuzun yapımında emeği geçen başta Sayın Valimiz ve Kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ederim” diye...