17 / 05 / 2024

Düğmeciler Anaokulu'nun inşaatı tamamlandı!

Düğmeciler Anaokulu'nun inşaatı tamamlandı!

İnşaatı tamamlanan ve yaklaşık 200 öğrencinin eğitim alacağı Düğmeciler Anaokulu’nu da dolaşan Başkan Remzi Aydın, okuldaki son durumla ilgili bilgi aldı. Başkan Aydın okulun yakında hizmete gireceğini söyledi.




Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Cuma namazını, Düğmeciler’de bulunan Ahmat Dede Camii’nde kıldı. Namaz çıkışı ise yaya olarak, sokak sokak Düğmeciler Mahallesini dolaşan Başkan Aydın, yolda bir yandan esnaf ziyareti yaptı, bir taraftan da küçük büyük demeden mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk olarak, camii çıkışı kendisini görerek yanına gelen çocuklarla sohbet etti. Çocukların her biriyle tek tek ilgilenen Başkan Aydın, ardından da Düğmeciler Mahalle Muhtarı Kazım Sarı ile birlikte mahalle sokaklarında dolaşmaya başladı. 

Sokakları yaya olarak dolaşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bir sokakta karşılaştığı temizlik görevlisinin elinde bulunan süpürgeyi alarak, yol ortasında biriken karları süpürmeyi de ihmal etmedi.

Bu arada, inşaatı tamamlanan ve yaklaşık 200 öğrencinin eğitim alacağı Düğmeciler Anaokulu’nu da dolaşan Başkan Remzi Aydın, okuldaki son durumla ilgili bilgi aldı. Başkan Aydın okulun yakında hizmete gireceğini söyledi.


Düğmeciler’de bulunan Sosyal Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, burada eğitim gören kursiyerlerle bir süre konuştu. Sosyal Koordinasyon Merkezi’nde kısa bir süre sonra, ücretsiz Aile Danışmanlığı hizmetinin verilmeye başlanacağını belirten Başkan Aydın; “Burada Uzman Aile Danışmanları çalışacaklar. Bunlar arasında aile hekimi, ilahiyatçı, hukukçu, psikiyatrist gibi yedi değişik branştan uzmanlar var. Bizim arkadaşlarımız burada, konuları manevi yönüyle de kurgulayarak eğitim verecekler. Eğitimlerin üniversite ayağı olacağı için, akademisyenler bizim çalışmalarımızda gerekirse yeni önerilerde bulunacaklar. Bu çalışma bir ihtiyaç ve iyi bir çalışma olacak inşallah” dedi. 



Eyüp Belediyesi




Geri Dön