26 / 07 / 2024

Düğmeciler Anaokulu

Düğmeciler Anaokulu

İnşaatı tamamlanan ve yaklaşık 200 öğrencinin eğitim alacağı Düğmeciler Anaokulu’nu da dolaşan Başkan Remzi Aydın, okuldaki son durumla ilgili bilgi aldı. Başkan Aydın okulun yakında hizmete gireceğini söyledi.

Kreş ücretleri yıllık 750 bin TL’ye kadar çıktı! Resmen dünyanın en pahalı üniversiteleriyle yarışıyor!

İstanbul'daki bazı kreş ve anaokulu ücretlerinin 500 bin TL’nin üstüne çıktı. Fiyatların dünyanın en pahalı üniversiteleriyle de yarışması dikkat çekti. Üstelik, zorlu görüşmelerden sonra kayıt yaptırılan bu okullarda boş yer bulmak da mümkün olmuyor.

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Pakistan'da Diyanet'in inşa ettiği anaokulu açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Pakistan'ın Mansehra kentinde bulunan Reerh köyünde inşa edilen 73 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete açıldı.

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Kayseri OSB'de anaokulu inşa edilecek!

KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) anaokulu yapımına ilişkin protokolü imzaladı. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlamasının yapıldı.

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu hizmete açıldı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

Eyüp Düğmeciler imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Eyüp İlçesi, Düğmeciler Mahallesi, ( Eski: 25 ) pafta, 184 ada, 49 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Eyüp Düğmeciler imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eyüp ilçesine bağlı Düğmeciler Mahallesi, ( Eski: 25 ) pafta, 184 ada, 49 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

TOKİ Ekim ayında Ankara'da 3 ayrı ihale düzenleyecek!

TOKİ tarafından Başkent Ankara'da Ekim ayında üç ayrı ihale düzenliyor. Kuzey Ankara Kent Girişi 2. bölgede düzenlenecek ihalede toplam 1389 konut iye birlikte anaokulu ilk okul, cami ve ticaret merkezi inşa edilecek

Bursa Nilüfer'de 165 dönümlük arazi eğitim tesislerine ayrıldı!

Bursa’da 165 dönüm alana anaokulu, ilköğretim, lise ve üniversite kurulması için Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Birlik Vakfı arasında protokol imzalandı.

Bartın Ulus Anaokulu inşaatı Temmuz sonunda bitecek!

Bartın’ın Ulus ilçesinde yapımına başlanılan Anaokulu inşaatı tamamlanıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ulus İlçe Milli eğitim Müdürü Levent Ok yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bartın Ulus'taki anaokulu inşaatı ne zaman bitecek?

Bartın’ın Ulus ilçesinde yapımına başlanılan Anaokulu inşaatı tamamlanıyor. Konuyla ilgili Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok yaptığı açıklama yaptı.

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.

Düğmeciler Anaokulu Haberi

Düğmeciler Anaokulu


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Cuma namazını, Düğmeciler’de bulunan Ahmat Dede Camii’nde kıldı. Namaz çıkışı ise yaya olarak, sokak sokak Düğmeciler Mahallesini dolaşan Başkan Aydın, yolda bir yandan esnaf ziyareti yaptı, bir taraftan da küçük büyük demeden mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk olarak, camii çıkışı kendisini görerek yanına gelen çocuklarla sohbet etti. Çocukların her biriyle tek tek ilgilenen Başkan Aydın, ardından da Düğmeciler Mahalle Muhtarı Kazım Sarı ile birlikte mahalle sokaklarında dolaşmaya başladı. 

Sokakları yaya olarak dolaşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bir sokakta karşılaştığı temizlik görevlisinin elinde bulunan süpürgeyi alarak, yol ortasında biriken karları süpürmeyi de ihmal etmedi.

Bu arada, inşaatı tamamlanan ve yaklaşık 200 öğrencinin eğitim alacağı Düğmeciler Anaokulu’nu da dolaşan Başkan Remzi Aydın, okuldaki...