19 / 05 / 2024

Azer Güneş Gayrimenkul nerede

Azer Güneş Gayrimenkul nerede

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ghader  Ranjbar tarafından kuruldu. 

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO'dan Güneş Sigorta hisse devri ve birleşme açıklaması!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Güneş Sigorta A.Ş.'nin hisse devri ve birleşmesiyle ilgili görüşmelerin başlaması hakkında açıklama yaptı...

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ghader  Ranjbar tarafından kuruldu. 

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Luxera Güneşli kampanyalı fiyat ve ödeme seçenekleri!

Luxera Gayrimenkul imzası ile yükselen Luxera Güneşli'de kampanyalı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

Kentler güneş enerjisiyle dönüşecek!

Kentsel Dönüşüm ve Güneş Enerjisi konulu Yuvarlak Masa toplantısı EkoRE sponsorluğunda düzenlendi. Toplantıda güneş enerjisi ve temiz enerji kaynaklarının kentsel dönüşümle üretilen yeni binalardaki rolü, akıllı bina sistemleri ve teknolojinin gayrimenkul sektörüne katkıları konuşuldu..

Azer Güneş Gayrimenkul nerede Haberi

Azer Güneş Gayrimenkul nerede

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ghader  Ranjbar tarafından kuruldu. 

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, avm, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,...