14 / 05 / 2024

Azer Satrap Afshar İnşaat adres

Azer Satrap Afshar İnşaat adres

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir, Mozaffer Molodı ve Rahım Ghorbanı Afshar ortaklığında kuruldu. 

Azerhan İnşaat Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Azerhan İnşaat Lojistik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Azer tarafından kuruldu.

Mehrdadgardi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehrdadgardi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mohammadhosseın Afshar tarafından kuruldu.

Afshar Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afshar Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Mehrnaz Nazardad tarafından kuruldu.

Pivado Tasarım Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pivado Tasarım Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ayet Azer Aran tarafından kuruldu.

Apg Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apg Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tapdyg Amıraslanov, Azer Amıraslanov tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda'yı 7.6 milyon TL'ye satın aldı!

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda ve Hayvancılık A.Ş. unvanlı şirketin paylarının tamamını nominal değeri olan 7 milyon 650 bin TL bedelle devraldı.

Aranco Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aranco Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayet Azer Aran ve İbrahim Külekçi ortaklığında kuruldu.

Metin Şentürk, villlasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı!

Metin Şentürk, Emirgan'daki villasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı...

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Top Travel20 Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Travel20 Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Afsharı Kusha ve Lıda Rohanı tarafından kuruldu.

Rekaz Emlak ve Dış Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rekaz Emlak ve Dış Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Afshar tarafından kuruldu.

Asuman Emlak Danışmanlık İnşaat Turizm Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asuman Emlak Danışmanlık İnşaat Turizm Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Afshar tarafından kuruldu.

Afshar Turizm Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afshar Turizm Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Farzın Afshar tarafından kuruldu.

Azer Satrap Afshar İnşaat adres Haberi

Azer Satrap Afshar İnşaat adres

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir, Mozaffer Molodı ve Rahım Ghorbanı Afshar ortaklığında kuruldu. 

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan...