25 / 08 / 2024

azerbaycan otelleri

azerbaycan otelleri

Azerbaycan Turizm Temsilciliği Yönetici Direktörü Nurlana Çakmak, "Mevcut lüks otellerimizin yanı sıra 2 ve 3 yıldızlı otellerin sayısının artırılması gündemde. Turizm yatırımcılarını ülkemize davet ediyoruz" diyor.

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

İşgalci Ermenistan, Azerbaycan'daki bir okulu yıktı!

İşgalci Ermenistan ordusu yeni savaş suçu işleyerek Azerbaycan'ın Ağdam kentinde bulunan bir okulu vurdu. Okul kullanılmaz hale geldi.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Akfen GYO'nun otelleri sağlık personellerine tahsis edilecek!

Akfen GYO'nun geçici olarak faaliyetleri durdurulduğu otelleri koronavirüs salgınıyla ilgili olarak hastanelerde yoğun mesai yapan sağlık personeline tahsis edilecek.

Türkiye ile Azerbaycan arasında 15 milyar dolarlık ticaret imzası yolda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetin Azerbaycan'da gerçekleştireceği temaslar çerçevesinde ekonomik ilişkiler öne çıkarken, iki ülke arasındaki 15 milyar dolarlık dış ticaret hedefine ulaşmak amacıyla yeni iş birliklerine imza atılacak.

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Ziraat Bankası Azerbaycan'ın 4'üncü şubesini açtı!

Ziraat Bank Azerbaycan'ın Sumgayıt şubesinin açılışı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Kiğılı, Azerbaycan'da 3 mağaza açacak!

Kiğılı, Sırbistan ve Romanya mağazalarından sonra ekim ayı sonuna kadar Azerbaycan’da 3 yeni mağaza birden açacağını duyurdu…

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Türkiye ve Azerbaycan arasında çevre ve şehircilik alanında iş birliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Azerbaycan Devlet Emlak Komitesi Başkanı Hasanov'u kabul etti. Bakan Kurum, "Çevre ve şehircilik alanında da diğer alanlarda olduğu gibi iki ülkedeki iş birliğini çok daha yukarıya çekecek çalışmaları yapma kararı aldık" dedi...

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

azerbaycan otelleri Haberi

azerbaycan otelleri

Azerbaycan, tarım, gıda, inşaat, kimya, tekstil, turizm gibi petrol dışı sektörlerde Türkiye'den yatırımcılar arıyor. Özellikle turizmde birçok fırsat bulunduğuna dikkat çeken Azerbaycan Turizm Temsilciliği Yönetici Direktörü Nurlana Çakmak, "Mevcut lüks otellerimizin yanı sıra 2 ve 3 yıldızlı otellerin sayısının artırılması gündemde. Turizm yatırımcılarını ülkemize davet ediyoruz" diyor. 


2016 yılı Azerbaycan'da çok kültürlülük yılı olarak ilan edildi. Arap ülkeleri, Çin ve Japonya dahil 13 ülkeyle vize kolaylığı sağlandı. Türk vatandaşlarına uygulandığı gibi kapıda vize uygulaması getirildi. Bu sayede özelikle Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelenlerin sayısı dikkat çekici oranda arttı. 


Azerbaycan, ülkedeki turizm faaliyetlerini artırmak hedefiyle şubat ayında Türkiye'de Azerbaycan Turizm Temsilciliği açtı. Bu temsilcilik, her iki ülkede her yıl devam edebilecek film festivallerini başlatacak, tanıtım amaçlı devamlı kültürel ve...