08 / 07 / 2024

Azerbaycan yeni stadyum

Azerbaycan yeni stadyum

AZERBAYCAN Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rehimov, 12-28 Haziran 2015'te ev sahipliği yapacakları 1. Avrupa Oyunları için Bakü'de yapılan yeni stadyum ve spor merkezlerinin inşaat işlerinin tamamlandığını bildirdi.

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Azerbaycan’ın finanse ettiği Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ın da yıkımına başlandı. Buna göre, alanda yeni konut ve iş yerleri yükselecek.

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...

Azerbaycan Zengilan'da yeni havalimanının temeli atıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Zengilan'da yeni havalimanının temelini attı. 

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yeni stadyum yapılacak mı?

Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımının ardından yeni bir stadyum yapımına başlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İşgalci Ermenistan, Azerbaycan'daki bir okulu yıktı!

İşgalci Ermenistan ordusu yeni savaş suçu işleyerek Azerbaycan'ın Ağdam kentinde bulunan bir okulu vurdu. Okul kullanılmaz hale geldi.

Denizli Mimarlar Odası'ndan millet bahçesi açıklaması!

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

Sakarya'daki Yaşayan Stadyum sporcuları ağırlamak için bekliyor!

Sakarya'da inşa edilen "Yaşayan Stadyum" projesi yeni dönemde sporcuları ağırlamak için bekliyor...

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindesi eski stadyum alanına kurulacak millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Uşak'ta yeni stadyum projesi meclis gündeminde!

Uşak ilinde yeni bir stadyum yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hopa'ya yeni stadyum yapılması önerisi mecliste!

Artvin'in Hopa ilçesine yeni bir stadyum yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye ile Azerbaycan arasında 15 milyar dolarlık ticaret imzası yolda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetin Azerbaycan'da gerçekleştireceği temaslar çerçevesinde ekonomik ilişkiler öne çıkarken, iki ülke arasındaki 15 milyar dolarlık dış ticaret hedefine ulaşmak amacıyla yeni iş birliklerine imza atılacak.

Azerbaycan yeni stadyum Haberi

Azerbaycan yeni stadyum

AZERBAYCAN Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rehimov, 12-28 Haziran 2015'te evsahipliği yapacakları 1. Avrupa Oyunları için Bakü'de yapılan yeni stadyum ve spor merkezlerinin inşaat işlerinin tamamlandığını bildirdi. Rehimov, sportif müsabakaların yapılacağı stadyum ve spor merkezlerinin inşaat çalışmaları tamamlandığını belirtti. Oyunlar başlayana kadar çevre düzenlemesi çalışmalarının süreceğini ifade eden Rehimov, "Plaj voleybol ve futbolu ile sutopu için yapılan geçici spor tesisinin de nisan ortalarında hazır olacağını söyledi. Azerbaycan hükümetinin oyunlar için ayırdığı bütçe konusunda bilgi vermeyen Rehimov, ayrılan operasyon bütçesinin yüzde 44'ünü harcadıklarını kaydetti. 

Azad Rehimov, oyunların açılış ve kapanış törenleri için Türkiye de dahil tüm Avrupa ülkelerinin devlet başkanı ve başbakanlarına Avrupa Olimpiyat Komiteleri adından resmi davet gönderildiğini de vurguladı. 


MÜSABAKALAR İÇİN ,BEŞ YENİ TESİS 


2012 yılında Avrupa Olimpiyat Komitesi'nin Azerbaycan'da düzenlenmesine...