27 / 04 / 2024

azibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanı

azibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanı

Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde, Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanı sırasında önemli açıklamalar yaptı.

Depremden zarar gören iller Cazibe Merkezleri Programı kapsamına alındı

Kahramanmaraş depreminden etkilenen ve afet bölgesi ilan edilen illerde yapılacak olan yatırımlar cazibe merkezi programı kapsamında en üst teşviklerden yararlanabilecek.

Cazibe merkezleri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlandı!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar ile cazibe merkezleri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlandı...

Cazibe Merkezleri Programı desteğinin detayları belli oldu!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında 2018/11201 Sayılı Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ ile desteğin detayları belli oldu..

Cazibe merkezlerinin şartları değişti!

Az gelişmiş illerdeki yatırım ortamını canlandırmayı amaçlayan Cazibe Merkezleri Programının içeriği değişti. Uygulamanın kapsamı biraz daraltıldı. Bu tür desteklerin sürdürülmesi bölgesel kalkınma için büyük önem taşıyor...

Cazibe Merkezleri Programı'nda neler değişti?

Cazibe merkezleri programı kapsamındaki iller, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar'da açıklandı. Peki, Cazibe Merkezleri Programı'nda neler değişti?

Cazibe merkezleri programı kapsamındaki iller!

Cazibe merkezleri programı kapsamındaki iller hangileridir? Hangi illerde yapılacak teşvik belgesi müracaatları karar kapsamında değerlendirilecek?

Cazibe merkezlerine hangi destekler yapılır?

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar kapsamında desteklenmesine karar verilen yatırımlar nelerdir? Cazibe merkezlerine hangi destekler yapılır?

Cazibe Merkezleri Programı Yatırımları Yönetmeliği!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Cazibe Merkezleri'nde detaylar belli oldu!

Cazibe Merkezleri Programı kapsamındaki yatırımlara verilecek desteklere ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cazibe Merkezleri Programı'na yeni düzenleme geliyor!

Görece az gelişmiş bölgelerde yatırım ortamını canlandırarak istihdamı, üretimi ve ihracatı artırmak ve bölgesel gelişmişlik farklarını azaltmayı amaçlayan Cazibe Merkezleri Programı'na yeni düzenleme geliyor. 

Cazibe Merkezleri Programı hemen hayata geçirilmeli!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki 23 ilin kapsamı içinde olduğu cazibe merkezleri programındaki gecikme eleştirilere neden oluyor. Cazibe merkezleri programı hemen hayata geçirilmeli.

Cazibe Merkezleri Programı son halini aldı!

Valiler Toplantısı'na katılan Başbakan Binali Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı'nın son halini aldığını ve kısa bir süre içerisinde kamuojyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Cazibe Merkezleri Programı yatırımları askıya alındı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 23 ilde özel yatı­rım teşvikleri verilmesini öngö­ren Cazibe Merkezleri Programı, askıya alındı. 92 milyar liralık yatırım başvurusu gelen program Baş­bakanlık tarafından daha detaylı incelenecek.

azibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanı Haberi

azibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanı

Ekonomide canlılık sağlanması için hükümetin adımlarına yeni tanesi daha eklendi. Buna göre iş dünyasında yatırımı teşvik için kamu arazileri tahsisi ve faizsiz kredi verilmesi gibi yeni teşviklerin müjdesi verildi. Çağrı merkezleri ve iletişim alt yapı konusunda da önemli teşviklerin gündemde olduğunu ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine imalat ve yatırım için ayrıca bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.


Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde, Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanı sırasında önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, Organize Sanayi Bölgeleri’nde yatırıma uygun arazi olmaması durumunda hazinenin arazilerinden arsa tahsisi yapılacağını ifade etti. Başbakan, sıfır faizle yatırım kredisi verilmesinin de gündemlerinde olduğunu ifade etti. Başbakan, Yatırım için sıfır faizli yatırım kredisi verilecek. Faiz oranı indirilmiş işletme kredisi verilecek. Diyelim ki faiz...