02 / 05 / 2024

Azim Şahin Kentsel dönüşüm

Azim Şahin Kentsel dönüşüm

Şehir Plancısı A Sınıfı Uzmanı Azim Şahin, İGC'yi ziyaret etti. Şahın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Kentsel Dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin en önemli konularından birisidir." dedi.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Kentsel dönüşüm nasıl uygulanmalı?

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. İlhan Osmanşahin, kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Osmanşahin, kentsel dönüşümün devlet eliyle, belirli kurallar çerçevesinde yapılması gerektiğini belirtti.

Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaptığı açıklamada, "Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

Azim Şahin: İskenderun'un imar planı hayal kırıklığı yaşattı!

İskenderun kent merkezi ve etrafında yer alan yeni 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında konuşan Şehir Plancısı Azim Şahin, uzun zamandır plansız kalan şehrin yeni imar planının hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

Samsun Atakum'a kentsel estetik imzası!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum'un gelecek vizyonunu belirlerken kentsel ve mimari estetiğe ayrı bir yer ayırdık. Bununla ilgili projelerimiz hazır" dedi

Samsun'da 4 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Samsun kentsel dönüşümle yenileniyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Şahin, Samsun kentsel dönüşümle yenilendiğini söyledi. 

Fatma Şahin: MIPIM'de şehrimi pazarlayacağım!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin , "MIPIM’de hem şehrimin CEO’su olarak şehrimi pazarlayacağım hem de odak nokta kentsel dönüşüm üzerinden bu pazarlamayı yapacağım.” dedi.

1bölübin Planlama Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

1bölübin Planlama Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Şahin tarafından kuruldu.

Fatma Şahin'den FETÖ'nün arsa bağışı iddiasına açıklama!

Kayyuma devredilen Naksan Holding'in sahiplerinin 50 milyon TL'lik arazi bağışladı iddiasına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den açıklama geldi. Şahin, arsa hakkında ''Yapılanlar bağış değil, kentsel dönüşüm kararma istinaden yapılmış bir iş" diye konuştu.

Azim Şahin Kentsel dönüşüm Haberi

Azim Şahin Kentsel dönüşüm

Uzun yıllar İskenderun Belediyesinde çevre uzmanı ve imar müdürü olarak görev yapan ve konusunda 'profesör' lakabını, hizmet ettiği toplum tarafından kazanan Azım Şahin, İskenderun Belediyesinden emekli olduktan sonra Dağlı İş Merkezi ikinci katında kendine ait açtığı bürosunda bölge ve çevre halkına hizmet etmeye başladı. Başarılı şehir plancısı Azım Şahin geçtiğimiz gün İskenderun Gazeteciler Başkan ve yönetimini ziyaret ederek, konusu ile ilgili bazı bilinmeyenleri uzman kişi sıfatıyla basın mensuplarıyla paylaştı.


Şahın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Kentsel Dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin en önemli konularından birisidir. Her bina bireysel yapılacağı yerde parsellerin birleştirilmesiyle ada bazında yapılacak olan inşaatların çok katlı hale dönüştürülmesiyle, yeşil alanların daha çok insanlığın hizmetinde olacağını ve bunların yanında modern ve kültür kokan binaların depreme dayanaklığı...