08 / 05 / 2024

Aziz Ayyıldız açıklamaları

Aziz Ayyıldız açıklamaları

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, Mersin'in cazibe merkezi olan, marka bir şehir haline getirilmesi için en büyük görevin yerel yönetimlere düştüğünü belirterek, 'Mersinli yatırımcının önünü açacak adımlar bekliyoruz' dedi.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

Yıldız Çağrı Atiksoy artık İzmir'de yaşıyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Atiksoy, “İzmir’de ailemin yanında yaşıyorum artık'' dedi.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Aziz Ayyıldız açıklamaları Haberi

Aziz Ayyıldız açıklamaları

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, Mersin'in cazibe merkezi olan, marka bir şehir haline getirilmesi için en büyük görevin yerel yönetimlere düştüğünü belirterek, "Yerel yönetimlerden Mersin'i rahatlatacak, Mersinli yatırımcının önünü açacak adımlar bekliyoruz. Mersin'in tartışmalarla, kavgalarla kaybedecek zamanı yok" dedi. İmece Mersın'de inşaat sektöründe yaptığı yatırımlarla dikkat çeken TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, genç işadamı A. Aziz Ayyıldız, yazılı bir açıklama yaparak Mersin ekonomisi ve yerel yönetimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mersin'in son 13 yılda merkezi hükümetin yatırım ve proje desteklerinden faydalandığına dikkat çeken Ayyıldız, "13 yıl boyunca hükümetler Mersin'in sanayide, tarımda, turizmde, sağlıkta gelişmesi için yatırım ve projeler gerçekleştirdi ancak yerel yönetimler bu sürece yeterli desteği veremedi" dedi. Mersin'in cazibe merkezi olan, marka bir şehir...