03 / 05 / 2024

aziz kocaoğlu büyük körfez projesi açıklaması

aziz kocaoğlu büyük körfez projesi açıklaması

Çiğli Belediyesi tarafından yaptırılan Çiğli Çok Amaçlı Spor Salonu törenle açıldı. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Körfez Projesi’nin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporunun 2 senedir beklediğini söyledi...

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Altında büyük deprem olacak! Piyasa uzmanından gram altın ve çeyrek altın tahmini

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Piyasalardaki durumu değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu 'Büyük deprem' geliyor diyerek vatandaşları uyardı.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Büyük İstanbul depremi senaryosu: 47 bin bina yıkılacak!

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, büyük İstanbul depremi hakkında açıklamalarda bulundu. Kadıoğlu, "Yeni senaryoya göre 47 bin bina yıkılması öngörülüyor. Afet olmadan önce 47 bin bina yıkılıp yeniden yapılmalı" dedi...

Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’nin imar planları için harekete geçti!

Büyükçekmece’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, senelerdir çıkmayan imar planları için harekete geçti.

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

İzmir Büyükşehir'den Eğridere halkına konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan toprak kayması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar için önerdiği "Çukurköy modeli" bölge halkına anlatıldı.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

Aziz Kocaoğlu'ndan Ankara çıkarması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in onay bekleyen projeleri için gittiği Ankara'da bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle toplantılar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'e 30-35 bin kişilik stat lazım!

"İzmir Spor Tarihi Sempozyumu"nda açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in uluslararası müsabakalar için en az 30-35 bin kişilik bir stada acil olarak ihtiyacı var" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Otogar-Halkapınar metrosu açıklaması!

Menemen Türkelli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Bakanlık tarafından yapımı beklenen Otogar- Halkapınar metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan evinizi satmayın uyarısı!

28 Aralık’ta Örnekköy 1. Etap yapım ihalesine çıkacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Eğer çok naçar kalmazsanız, hayati bir ihtiyacınız yoksa, yerinizi satmayın." dedi.

aziz kocaoğlu büyük körfez projesi açıklaması Haberi

aziz kocaoğlu büyük körfez projesi açıklaması


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin maddi desteğiyle Çiğli Belediyesi tarafından yaptırılan Çiğli Çok Amaçlı Spor Salonu törenle açıldı. Açılış törenindeki konuşmasında, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın Karşıyaka Tramvayı’nın bölge hastanesine kadar uzatılması talebine yanıt veren Başkan Aziz Kocaoğlu, “Tramvayın bölge hastanesine kadar uzatılması kürsüden verilecek söz değil. Etüdü yapılıp ona göre değerlendirilecek bir konudur. Bir problem yoksa herkes biliyor ki, İzmir Büyükşehir Belediyesi bunu yaptıracak güçtedir” dedi. 

İzmir’deki genel seçim çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi üzerinden yapılmaması için daha önce yaptığı çağrısını yineleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “Seçim süreci başladığında ve adaylar buraya gelip gitmeye başladığında, İzmir Büyükşehir Belediyesi üzerine bir politika inşa edilmeye kalkıldı. Her seçimde geliyorsunuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi üzerinden politika yapıyorsunuz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ne işiniz var? Bu genel seçim,...