06 / 05 / 2024

Aziz Torun yatırım açıklaması 2020

Aziz Torun yatırım açıklaması 2020

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Unio Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aziz ve Ubulhaşim Abide ortaklığında kuruldu.

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Torun tarafından kuruldu.

Torunlar GYO üç yılda 1.7 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

İzmir'e 16 milyar TL'lik yatırım!

Deniz Ticaret Odası ve EBSO yönetimleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Aziz Kocaoğlu, 2018 yılı tamamlandığında gerçekleştirdikleri yatırım tutarının 16 milyar TL'yi bulacağını açıkladı. 

Aziz Torun: Yatırımın tam zamanı!

Torunlar GYO Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katıldı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Torun, “Türkiye yabancı yatırımcılar için fırsatlar barındıran bir ülke ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmanın şimdi tam zamanı” dedi.

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e yatırım çağrısı!

Yatırımcıya İzmir daveti 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi İzmir'de toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış konuşmasında “Hangi sektörde olursanız olun, sizi, en iyi ev sahipliği yapacak kente, İzmir'e yatırım yapmaya çağırıyorum." dedi

Torunlar GYO 2018 sonuna kadar 2 milyar TL yatırım yapacak!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, "Gayrimenkulde Güç Birliği: Daha Güçlü Türkiye" kampanyasını darbe girişimi sonrası ekonomideki canlılığı devam ettirmek ve gayrimenkul sektörüne ivme kazandırma amacıyla başlattıklarını söylüyor.

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Sırdaş ve Aziz Özçağlar tarafından kuruldu.

Arg Emlak Yatırım Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arg Emlak Yatırım Pazarlama Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Beykoz'da Aziz Gül tarafından kuruldu.

Aziz Torun yatırım açıklaması 2020 Haberi

Aziz Torun yatırım açıklaması 2020

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
2019 yılını değerlendirmek ve 2020 hedeflerini paylaşmak için basın toplantısı gerçekleştiren Aziz Torun, müteahhitlerin yeni dönemde iş yapış şeklinin değiştiğini belirtti. Hürriyet'te yer alan habere göre; geçmişte vatandaştan gelen yoğun talep sebebiyle ‘sat-yap’ modelinin uygulandığına dikkat çeken Torun, “Bu modelde müteahhit önce satıyor, sattığıyla da proje yapıyordu. Ama bugün satış üretimin önünde değil. Bugün piyasa şartları ‘stok sat-borç öde-sonra yatırım yap’ diyor. Biz de Torunlar GYO olarak stokları satıp buradan sağlanan gelirle yatırım yapacağız” şeklinde konuştu.

5 MİYARLIK STOK

2020'de stok eritme konusuna odaklanacaklarını ifade eden Torun, buradan gelen gelirle mevcut projelerini tamamlayacaklarını belirtti. Şirketlerinin 5 milyar TL değerinde stok gayrimenkulü olduğuna işaret eden Aziz Torun, 3...