28 / 04 / 2024

aziz torunun gyoder açıklaması

aziz torunun gyoder açıklaması

Gayrimenkulun Türkiye ekonomisi için önemine değinen GYODER Başkanı Aziz Torun "Birçok ülkenin petrolü var, madeni var. Bu anlamda gayrimenkul de Türkiye'nin çok önemli bir zenginliğidir" dedi...

GYODER, sektöre ivme kazandıracak önemli adımlar atıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "GYODER olarak, 2017’nin ilk aylarında sektöre ivme kazandıran önemli adımlar attık." dedi.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yeni başkanı belli oldu. 2 dönemdir görev yapan Aziz Torun'un yerine Doç. Dr. Feyzullah Yetgin gelecek.

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Aziz Torun GYODER başkanlığını bırakıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.

GYODER basın toplantısı 23 Mart'ta!

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

Aziz Torun'dan 2017 temennisi!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun 2017 temennisinde bulundu.

Aziz Torun: Dönüşümde kamu otoritesine ihtiyacımız var!

GYODER Başkanı ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, kentsel dönüşümü yapacak Kiptaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediye gibi vatandaşın güvendiği, geliştiricinin de itibar edeceği bir kamu otoritesine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Torunlar GYO'dan GYODER kampanyasına destek!

Torunlar Gayrimenkul Ortaklığı A.Ş. Başkanı Aziz Torun, yaşanan zorlu süreçte düşen gayrimenkul satışlarını yükseltmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dahil olduklarını açıkladı.

Aziz Torun: Sat-yap dönemi sonsuza kadar sürmez!

GYODER Başkanı Aziz Torun, 10 Mayıs’ta yapılacak Gayrimenkul Zirvesi’nde ‘Kendimizi yenilemeliyiz’ mesajı vereceklerini söyledi. Torun, “Sat-yap dönemi sonsuza kadar sürmez. Hem üretimde hem de finansman modellerinde çeşitlilik şart” dedi.

Aziz Torun, GYODER 2016 planlarını açıkladı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılı planlamasını içeren bir yazı yayınladı. İşte yazının devamı..

Aziz Torun: Siyasal iktidar bize içeride ve dışarıda istikrar sunsun!

Gayrimenkul sektörünün 2015’i rekor konut satışı, ama ‘bıçak sırtı kâr’ ile kapatacağını söyleyen GYODER Başkanı Aziz Torun, 2016’ya ilişkin ise daha temkinli: FED faizinin etkisi devede kulak, esas ülke risk notu önemli.

Aziz Torun: Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek!

GYODER Başkanı ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yatırımcılara, ‘Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek. Menkul değerler piyasasının yerine daha reel olana yatırım yapın’ çağrısında bulundu.

aziz torunun gyoder açıklaması Haberi

aziz torunun gyoder açıklaması

Gayrimenkulun Türkiye ekonomisi için önemine değinen GYODER Başkanı Aziz Torun "Birçok ülkenin petrolü var, madeni var. Bu anlamda gayrimenkul de Türkiye'nin çok önemli bir zenginliğidir" dedi. 


GYODER tarafından düzenlenen 'Gayrimenkul Zirvesi 13'te konuşan Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, gayrimenkul sektörünün 10 yılda mahalle müteahhitliği seviyesinden göz kamaştırıcı bir hale geldiğini söyledi. Torun, gayrimenkulün Türkiye'nin önemli zenginliklerinden biri olduğuna işaret ederek "Birçok ülkenin petrolü, madeni var. 


Coğrafi ve bölgesel konumu. Siyasi ve ekonomik istikrarı ve büyüme hedefleriyle Türkiye için gayrimenkul önemli bir zenginliktir. Bunun bugüne kadar öne çıkmamasının sebebi, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrarını sağlayamamasından kaynaklandı. Türkiye, bu zenginliği fırsata çevirerek ihracat olarak kullanırsa önemli bir döviz geliri sağlayacaktır" diye konuştu. Türkiye'nin marka değerinin 688 milyar dolar...