22 / 05 / 2024

Azmi Kumova aday

Azmi Kumova aday

İşadamı, eski Tenis Fedarasyonu Başkanı Azmi Kumova, 65. yaş gününü çalışanları ile kutladı. Kumova, pastasını çalışanlarıyla birlikte devam ettirdiği inşaatın şantiyesinde kesti..

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Antplato projesi LEED Gold adayı!

Antyapı'nın Halkalı'da inşa ettiği ilk ofis projesi Antplato'da satışlar devam ediyor. LEED Gold adayı olan projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Azmi Çelik: Yeni yılda TOKİ konutlarına da gaz verilecek!

1472 Konutun bulunduğu Emekliler TOKİ sitesinde incelemelerde bulunan Vali Azmi Çelik: “Yeni yılda üniversitemizin doğalgaza kavuşmasıyla birlikte TOKİ konutlarına da gaz verilecek” dedi.

Bursa Larissa By Kumova: Az katlı, çok farklı!

Ömer Kumova inşaatın beklentilerin üstünde bir yaşam sunan son projesi Larissa By Kumova; Bursa’nın yükselen değeri Özlüce bölgesinde planlanmıştır.

Bursa Next by Kumova Hazira'nda teslim!

Ömer Kumova inşaatın ayrıcalığının hissedildiği NEXT; metronun, alışverişin, eğlencenin, sosyal hayatın, sağlığın ve eğitimin yanında… Proje Özlüce’de Özdilek AVM’nin giriş kapısının tam karşısında planlanmıştır.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Selenium Retro projesi LEED Gold Sertifikası adayı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşa ettiği “LEED Gold Sertifikası” adayı projesi Selenium Retro, tamamlandığı zaman; tasarımı doğrultusunda doğal ışıktan faydalanacak, seçilen çevre dostu malzemeler ile ortamdaki zehirli bileşikleri azaltacak.

Mostar Life Grand Houses Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday.

Nurus 4 ürünüyle “German Design Award 2016”ya aday Gösterildi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un Alava, Uneo, Isola ve Ashbury ürünleri Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ıncısı organize edilecek olan “German Design Award 2016”ya aday gösterildi.

Yeşil başkent adayı Bursa yerel özellikleri ile dönüşecek!

Bursa'nın geleceğinin tartışıldığı "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nde, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa'nın kendine has özellikleriyle geleceğe taşınması vurgulandı

Donald Trump ABD başkanlık seçimlerinde aday oldu!

ABD'de milyarder iş adamı Donald Trump, 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adayının belirleneceği parti içindeki yarışa katıldığını açıkladı.

Kiler GYO yönetim kurulu aday listesini belirledi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeleri aday listesini yayınladı.

Okmeydanı Hastanesi Leed Gold sertifikasına aday!

Depreme karşı sismik izolatörler kullanılarak, akıllı ve yeşil bina konseptiyle yeniden inşa edilmeye başlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olacak.

Azmi Kumova aday Haberi

Azmi Kumova aday

İşadamı, eski Tenis Fedarasyonu Başkanı Azmi Kumova, 65. yaş gününü çalışanları ile kutladı. Pastasını çalışanlarıyla birlikte devam ettirdiği inşaatında kesen Kumova, "Yaptığım spor sayesinde kendimi hala 18 yaşında hissediyorum" dedi. 


Habertürk...