11 / 05 / 2024

Azrow International Turizm şirketi

Azrow International Turizm şirketi

Azrow International Turizm Limited Şirketi, Yousef Mohamed Elazzabi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile MD Rameez Ashraf tarafından kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Tuga İnternational Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuga İnternational Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bolajı Morufu Popoola tarafından kuruldu. 

Smile International Seyahat Danışmalığı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smile International Seyahat Danışmalığı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Adelrahman M.A.Mohammad tarafından kuruldu.

Kuvettork İnternational Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvettork İnternational Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Amın Kardoch, Nourı Al-Kardoush ve Khalıl    Kardoch ortaklığında kuruldu. 

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İnternational Universal Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Universal Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Rashno tarafından kuruldu. 

Eurabau International Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eurabau International Group Turizm Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Ufuk Kanik tarafından kuruldu.

Azrow International Turizm şirketi Haberi

Azrow International Turizm şirketi

Azrow International Turizm Limited Şirketi, Yousef Mohamed Elazzabi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 11 Mart'ta kurulan Azrow International Turizm Limited Şirketi iş konusu; yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Azrow International Turizm Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Taksim Caddesi, No:37, Kat:...