21 / 05 / 2024

Azure Vilları

Azure Vilları

12 ay sıfır faizle vadelendirme imkanı bulunan Azure Vilları'nda 135 bin 800 euro ile 156 bin euro arasında değişen fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Azure Villas Reşadiye'de teslimler haziranda!

Şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için Nexonya, Çekmeköy Reşadie’de 20 tripleks villadan oluşan Azure Villas Reşadiye Haziranda teslim edilecek.

Azure Villas Reşadiye'de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Geliştirdiği konut projeleriyle inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Azure Villas Reşadiye projesi yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Azure Villas Reşadiye'de lansmana özel yüzde 23 indirim! Yeni proje!

Azure Villas Reşadiye projesinde lansmana özel olarak yüzde 23 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 20 adet villaya yer veriliyor.

Deniz manzaralı İz-Marin Villaları satışta! Hemen teslim!

İzyap İnşaat tarafından inşa edilen İz-Marin Villalarında satışlar devam ediyor. İnşaat aşaması tamamlanan villar hemen teslim ediliyor. İşte İz-Marin Villaları hakkında tüm merak edilenler...

MB Azure Resort'ta yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı! 

Arıklıoğlu ve Oktay İnşaat tarafından Mersin'de inşa edilen MB Azure Resort'ta satışlar devam ediyor. Şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası başlatan şirket, yüzde 40 peşin ödemelerde 20 ay vade fırsatı sağlıyor.

Microsoft bulut kesintisi yaşandı! Etkisi global oldu

Çarşamba günü, bir internet kesintisinin global manada milyonlarca kullanıcı aracılığı ile  kullanılan Teams ve Outlook gibi hizmetlerle beraber bulut platformu Azure'u devre dışı bırakmasının ardından tüm bulut hizmetlerini kurtardığını bildirdi. 

Kocaeli Amber Vilları'nda 120 ay vade ile ev sahibi olma imkanı!

Kocaeli Basiskele'de Ekcan Grup tarafından inşa edilen Amber Villaları, 120 ay ve yüzde 0,99 faizle satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde de yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

Valle Lacus Vilları'nda 177.5 milyon TL'ye icradan satılık 30 villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan Valle Lacus Vilları'ndaki 30 villayı 177 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

Azure Grup'tan sanal yapı market girişimi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

Azure Grup'tan Türkiye'nin en büyük yapı market projesi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

Gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye!

İnşaat, enerji, lojistik ve kargo şirketlerine ürün ve hizmet sağlayan Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, yatırım ve hedeflerini anlattı. Gül, gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye kurduklarını açıkladı.

Azure Vilları Haberi

Azure Vilları

Azure Villaları, Bodrum Gündoğan'da Estateinwest tarafından hayata geçirildi. Proje 18 bin metrekare alan üzerinde 38 blok 60 üniteden oluşuyor.


Azure Villaları'nda satışlar 135 bin 800 euro ile 156 bin euro arasında değişen fiyatlarla devam ediyor. 12 ay faizsiz vadelendirme imkanı ile Azure Villaları'nda konut sahibi olunabiliyor.