30 / 04 / 2024

b kule Folkart Towers

b kule Folkart Towers

İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Towers'ın A Kulesi'nde yaşam sürerken, B Kule'de ise teslimat yaklaştı. Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor.

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 6 milyar TL'yi aştı! 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi B Kule'nin kat irtifakı kurularak tamamlanması halinde bugünkü toplam hasılat değeri KDV dahil 6 milyar 147 milyon 834 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı 14 Ekim'de!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Nefes İstanbul geliyor! Yeni proje!

Saya Grup bünyesindeki Folkart, İstanbul'daki ilk projesine start verdi. Göl manzarasına sahip olan Nefes İstanbul projesi 7 Ekim'de görücüye çıkıyor. 

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

Folkart'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne yanıt!

Karşıyaka Futbol Kulübü, Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Folkart yönetimi olayla ilgili yanıt verdi.

Arzu Alkız: Konut üretmek, satmaktan daha zor!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill B Kule Kat 54'te gerçekleşti. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Gelecek Yapı YKB Arzu Alkız, konut üretmenin satmaktan daha zor olduğunu söyledi.

Sefer Altıoğlu: Konutta stok sorunu var!

Mint Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, dün Anthill B Kule Kat 54'te gerçekleşen Emlakkulisi.com sektör toplantısında söz aldı. Altıoğlu sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi..

Emlakkulisi.com sektör buluşması gerçekleşti!

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

b kule Folkart Towers Haberi

b kule Folkart Towers

İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Towers'ın A Kulesi'nde yaşam sürerken, B Kule'de ise teslimat yaklaştı. 


Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor, öte yandan, Folkart Towers'ın giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar eylül başından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Yaşamın başladığı A Kule'de Dodici, Alsancak Unlu Mamülleri, Etçibaşı, Crete, Gooby Steak House, Dönercim, Simit Sarayı gibi restoran ve kafeteryaların yanı sıra Migros, Kid's Park, Ufuk Eczanesi, Bayram Bal Kuafdr'ün de hizmet vermeye başlayacağını aktaran Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, şu bilgileri verdi: "B Kule teslim edildikten sonra ekim ayında alışveriş alanları hizmete girdiğinde Folkart Towers yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam...