29 / 04 / 2024

B Plas

B Plas

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yönlendirme ve teşviki ile yerli tramvay üretimini gerçekleştiren Bursa sanayii, şimdi de uçak üretimine başlıyor.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

B Plas, Alman Uçak firması AQUILA’yı satın aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yönlendirme ve teşviki ile yerli tramvay üretimini gerçekleştiren Bursa sanayii, şimdi de uçak üretimine başlıyor.

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi açıldı!

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi, Mehmet Celal Gökçen Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Münir Karaloğlu: Bursa en kısa sürede Termal kent kimliğini yeniden ön plana çıkarmalıdır!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, B Plas fabrikasını gezdi. B Plas Yönetim Kurulu Başkanı M. Celal Gökçen tarafından karşılanan Vali Karaloğlu'na, Kükürtlü bölgesinde yer alması düşünülen" Termal Kompleks" hakkında brifing verildi.

Isı Yalıtımcıları Derneği'nin yeni başkanı Ertuğrul Yörük!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Derneğin yeni Başkanı B-PLAS Pazarlama ve Satış Müdürü Ertuğrul Yörük oldu. Yörük, XPSin ısı yalıtımı için ideal bir malzeme olduğunu anlatmaya devam edeceklerini açıkladı

2-B arazileri 600 bin hektara çıkabilir

Hükümetin yerel seçimlerden önce yasa çıkarmayı planladığı 2-B'ler 473 bin 419 hektar alanı kaplıyor.

Büyükyoncalı Toplu Konutları'nda 39 bin 900 TL'ye!

Özeroğlu İnşaat tarafından Çerkezköy'de inşa edilen Büyükyoncalı Toplu Konutları'nın 3.etabı satışa çıktı

Metropolkent Büyükyoncalı Konutları'nda 200 TL taksitle!

Metropolkent Büyükyoncalı Konutları'nda 114 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 51 bin 600 TL'den satılıyor.

Büyükyoncalı Toplu Konutları'nda 150 TL taksitle!

Özeroğlu İnşaat tarafından Çerkezköy'de inşa edilen Büyükyoncalı Toplu Konutları'nın 3.etabı satışa çıktı

2-B'ler ya işgalciye, ya TOKİ'ye

Yerel seçimler yaklaşırken hükümet 2-B taslağını yeniden gündeme aldı.

Göller Bölgesi Teknokenti'nin yıldızı parlıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)bünyesinde hizmet veren Göller Bölgesi Teknokenti ilk ihracatını gerçekleştirdi.

Krizde en büyük darbeyi inşaat yedi

2008'in 9 ayında toplam yatırım tutarı 70.1 milyar YTL'yi bulan inşaat sektörü, ABD'den dünyaya yayılan krizden büyük darbe yedi.

Yalıtım sektörü büyümeyi hedefliyor

Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Kubilay Ulu ısı yalıtımı yapılmasının zorunlu tutulmasıyla sektörün gelecek yıl yüzde 20 oranında büyüyeceğini söyledi.

B Plas Haberi

B Plas

Bursa sanayiinin öncü kuruluşlarından Gökçen Ailesi’ne bağlı B Plas, Alman Uçak firması AQUILA’yı satın alırken, Almanya’da yapılan imza törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 3 adet uçak siparişi vererek, üretim için önemli ve anlamlı bir destek vermiş oldu.


Almanya’nın Berlin şehrinde bulunan fabrikada yapılan imza törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu tarihi imza ile Bursa’nın yerli tramvay üretiminin ardından ikinci büyük hedefleri olan havacılık sektörünün üssü olacağını açıkladı. Yapılan sunumun ardından tesisleri gezerek uçakları inceleyen Başkan Altepe,  Bursa adına tarihi bir sözleşmeye imza attıklarını kaydetti.  Kendilerinin yönlendirmeleri ve eşlik etmeleri ile B Plas ile birlikte Bursa’nın artık havacılık sektörüne giriş yaptığını ifade eden Başkan Altepe, “Almanya’nın tecrübeli firması AQUILA artık Gökçen ailesinin. Bizler de bu güzel...