25 / 08 / 2024

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bartu Erkan tarafından kuruldu.

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bartu Erkan tarafından kuruldu.

İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için inşaatta çalışıyor! 

Manisa Futbol Kulübü U-14 takımı sporcularından İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için babasının yanında inşaatlarda çalışıyor. 

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

İSO Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nu açıkladı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu - 2014 araştırma sonuçlarını Odakule’de yapılan toplantı ile kamuoyuna açıkladı. Peki listede inşaat sektöründen kimler var?

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'ne 742 bin liralık yatırım!

Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Uşak Organize Sanayi Bölgesi atık su arıtma tesisine ilave ikişer bin metreküplük dört havalandırma havuzu yaptırdı. UOSB Başkanı Ali Yıldırım havalandırma havuzlarını inceledi...

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si İnegöl’de hizmette!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM ’si, 10 Mayıs’ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açıldı. Mobiliyum AVM, 200 yerli mobilya üreticisini müşterileriyle buluşturuyor.

İsrail Burak Duvarı'nın olduğu bölüme köprü inşa ediyor!

İsrail'in Mescid - i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın ( Ağlama Duvar ı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi.

Türkiye’nin dev mobilya AVM’si İnegöl'de açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak

İnegöl'de en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

Doğu Anadolu Bölgesine 21 milyarlık yatırım yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı (2014-2018) kapsamında bölgeye 21 milyar 16 milyon lira yatırım yapılması planlanıyor. Proje ile illerin altyapısının daha modern ve yaşanabilir hale getirilmesi hedefleniyor.

MASKO Mobilya Kenti 778 mağazasıyla hedef büyütüyor!

1984’te kurularak, 1998 yılında faaliyete geçen, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 550 marka 778 mağaza ve on binlerce çeşit ürün yelpazesiyle hedef büyütüyor.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, yurtdışında atağa kalktı. 2 bin 500 metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açan şirketin hedefinde ise Viyana var.

Mobilya ihracatçılarının hedefi Afrika ve Uzakdoğu!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatçıları Afrika ve Uzakdoğu'yu hedef pazar belirledi. Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirildi...

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bartu Erkan tarafından kuruldu.

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek,......ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Küçükbakkalköy Mah.Cengiz Topel Cad.Işıkgün Apt.No:36/16...