19 / 07 / 2024

BA Grup ankara

BA Grup ankara

Ankara Eskişehir yolundaki Alagöz mevkiinde bulunan projelerinin yanı sıra Kırıkkale ve Hirfanlı Barajı’nda da dev projelere imza atmaya hazırlanan Barışkent ve BA Grup, yatırımlarını üç koldan ilerletiyor.

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'daki yeni projesinin ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin başkent Ankara'daki yeni projesinde 545 konut yer alacak.

Milli Emlak başkent Ankara ve Düzce’de 12 adet gayrimenkul satıyor! Fiyatlar 37 bin 350 TL’den başlıyor

Milli Emlak, Ankara ve Düzce’deki 12 adet arsa ve araziyi 37 bin 350 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve iki şehirde daha 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Kırıkkale ve Niğde'de 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. Satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Ankara’da, Hazine'ye ait 129 adet arsa ve arazi satılıyor! 98 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

Milli Emlak, Başkent Ankara’da toplam 129 adet arsa ve araziyi 98  bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Ankara Aslankan Beytepe'de 5 milyon 250 bin liradan başlayan fiyatlarla! 

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde konutlar 5 milyon 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Aslankan Beytepe'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Tona Beytepe resmen başlıyor! Ankara'ya 304 konutluk yeni proje geliyor! 

Tona Yapı ve Fırat Tahin ADİ Ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Tona Beytepe projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Başkent Ankara'da yükselecek projede toplam 304 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara 2024 başvuruları resmen başladı! Başkentte 9 bin 110 taksitle 2+1 konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 9 bin 110 TL taksitle konut satacak. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi için başvurular başladı.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı, başvurular başlıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 9 bin 110 TL taksitle konut satacak. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi için başvurular 3 Haziran 2024 tarihinde başlayacak.

Gamador Parla Ankara ön satışta! 3 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gamador İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Gamador Parla projesi ön satışa çıktı. 721 konutun yer aldığı proje 10 blok olarak yükselecek.  

Gamador Parla Ankara resmen başlıyor! Ankara'ya 710 konutluk yeni proje geliyor!

Gamador İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi Gamador Parla resmen başlıyor. 'ÇED gerekli değildir' kararı verilen projede 710 konut yer alıyor.

TOKİ'den başkentlilere Mayıs 2024 müjdesi! Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Gölbaşı İlçesindeki 545 konutluk yeni projesinin ihalesini 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 

BA Grup ankara Haberi

BA Grup ankara


17 yıldır yatırımcısı ile birlikte yoluna devam eden Barışkent, başkent Ankara’daki projelerinin yanı sıra çevre illerde de yatırımlarını sürdürüyor. Ankara Eskişehir yolundaki Alagöz mevkiinde bulunan projelerinin yanı sıra Kırıkkale ve Hirfanlı Barajı’nda da dev projelere imza atmaya hazırlanan Barışkent ve BA Grup, yatırımlarını üç koldan ilerletiyor.


Gayrimenkul sektöründe  Ankara'ya  yeni değerler kazandırmayı başaran Barışkent ve BA Grup, 2014 yılı için Ankara ve çevresinde yüksek konforda yaşam, turizm ve sağlık alanlarında dev projeler hazırladı ve çok yakında projelerini  yatırımcılarıyla buluşturacak. 


Başkent Ankara’nın  en değerli lokasyonu olan Eskişehir yolu üzerinde büyük konut projelerine hazırlandıklarını belirten Barışkent&BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, söz konusu bölgede yeni konutlara ihtiyaç olduğunu dile getirdi.


Aydın, şöyle konuştu:


“Etimesgut’ta bulunan Silahlı Kuvvetler’e bağlı zırhlı birliklerin Polatlı’ya gitme durumu söz...