06 / 07 / 2024

Bab-ül Aziziye eğlence alanı

Bab-ül Aziziye eğlence alanı

Libya Turizm Bakanı İkram Başimam, Libya'nın öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin bir dönem kalesi olan 6 kilometre uzunluğa sahip Bab-ül Aziziye karargâhının eğlence parkına dönüştürüleceği açıklandı...

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Okan Ozan Kılıç tarafından kuruldu.

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Agit Saydun, Serdar  Çakıcı ve Serhat  Çifçi ortaklığında kuruldu. 

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir     Öztürk  tarafından kuruldu.

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirtaş tarafından kuruldu. 

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Shabnam Dehghanı Zangeneh ve Mohammad Alı Dadashpour Davachı ortaklığında kuruldu.

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnayet Karahan tarafından kuruldu. 

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Yeni Eylül Diskotek Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Eylül Diskotek Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Çiçek ve Murat Örs ortaklığında kuruldu.

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Bozkurt tarafından kuruldu. 

Bab-ül Aziziye eğlence alanı Haberi

Bab-ül Aziziye eğlence alanı

Arap dünyasının en uzun soluklu diktatörüyken muhalifleri tarafından 20 Ekim 2011'de öldürülen eski Libya lideri Muammer Kaddafi'nin kalesi, eğlence parkı olacak. Libya Turizm Bakanı İkram Başimam, Kaddafi'nin 42 yıllık iktidarı boyunca kalesi olarak kullandığı başkent Trablus'taki Babül Aziziye karargâhını halka hizmet eden bir parka dönüştüreceklerini açıkladı. Başimam, "Bab-ül Aziziye şu sıralar tamamen yıkıldı. Ancak yaklaşık 6 kilometrelik bir alanı kaplayan kalenin enkazları hâlâ duruyor. Önümüzdeki iki ay içinde enkazları kaldıracağız. İyi bir güvenlik taraması yaptıktan sonra burayı halkımıza bol yeşil alanlı bir park olarak hizmete açacağız" dedi. Libyalılar, yıllarca önünden bile geçemediği Bab-ül Aziziye yani Görkemli Kapı karargâhını bir süredir de açık pazar olarak kullanıyordu. İçinde yüzme havuzları, villalar, lüks bahçeler, spor sahaları ve yer altı sığınaklarının bulunduğu karargâh,...