30 / 04 / 2024

Babacan Fikirtepe ne zaman başlıyor

Babacan Fikirtepe ne zaman başlıyor

Babacan Holding, 2018 yılını hem gayrimenkulde hem de enerjide büyüme yılı ilan etti. Babacan, yaklaşık 3,5 yılda 10 milyon TL maliyet çıkartan Fikirtepe projesine, 2018 yılında başlıyor.

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Babacan’dan kadınlar gününe özel Maldivler tatili!

Babacan Holding Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Holding, projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alan 8 kadına çift kişilik Maldivler tatili hediye ediyor..

Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal projesi Sefaköy'de Babacan Holding tarafından hayata geçirildi. Peki Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Babacan Premium fiyatları ne kadar?

2018 yılında teslim edilecek olan Babacan Premium projesi 1.009 konut ve 56 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Babacan Premium fiyatları ne kadar?

Babacan Premium'da 40 ay sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, bugüne kadar hep kiralama yöntemini tercih ettikleri ticari üniteleri, şirket geleneğini bozarak ilk kez satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı. Projede 56 adet ticari ünitenin satışı yapılacak.

Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal Evleri'nde konut ve ticari birimlere yer veriliyor. Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Fikirtepe projesi 2018'de başlıyor!

Babacan Holding, 2018 yılını hem gayrimenkulde hem de enerjide büyüme yılı ilan etti. Babacan, yaklaşık 3,5 yılda 10 milyon TL maliyet çıkartan Fikirtepe projesine, 2018 yılında başlıyor.

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Babacan Holding Fikirtepe ve Gaziantep'te proje yapacak!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Babacan Holding, 2018 yılında 1 milyar TL'yi bulan yatırım planlıyor. Şirket önümüzdeki yıl Porto'da ilk rezidans yatırımını yapacak. Ayrıca Gaziantep'te konut projesi ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak.

Transform Fikirtepe ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Transform Fikirtepe projesi dört bloktan oluşuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Babacan Fikirtepe ne zaman başlıyor Haberi

Babacan Fikirtepe ne zaman başlıyor

Babacan Holding, 2018 yılını hem gayrimenkulde hem de enerjide büyüme yılı ilan etti. Fokus Dergisi'nden Ayfer Yıldız'ın haberine göre grubun apart otellerine ise Araplar yoğun ilgi gösteriyor.

2000'lİ yillarin başında cep telefonu ithalatı yapan Babacan ailesi, İstanbul'da istedikleri gibi bir ev bulamayınca, kendileri yapmaya karar verir. Daha sonra ithalat işinden çıkarak gayrimenkul sektörüne yönelen aile, arazi geliştirme, turizm, lojistik, gayrimenkul ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri çatısı altında bulunduran Babacan Holding’i kurar. "Bugün hâlâ konut inşa ederken burada yaşar mıyım?" anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılının kendileri için hem gayrimenkulde hem de enerjide büyüme yılı olacağını söylüyor. Enerji sektöründe şu anda Aydın Söke'de yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren Babacan Holding, hidroelektrik santralinde bir yıl...