30 / 04 / 2024

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları 233 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Dong Thanh Ha ve Terry Lem ortaklığında kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Premium Gıda Turizm Ve Otelcilik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premium Gıda Turizm Ve Otelcilik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Daş tarafından kuruldu.

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.

Emerald Premium Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Premium Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Akar tarafından kuruldu.

MHR Gayrimenkul'ün acı günü! Emişe Babacan vefat etti!

MHR Gayrimenkul Yatırımları A.Ş İnşaat İşleri Müdürü Hacı Ahmet Babacan'ın annesi Emişe Babacan hayatını kaybetti.

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Babacan, Hasan Babacan ve Selmahan Babacan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri!

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri yüzde 5 peşinatla yapılabiliyor. Erguvan Premium Residence projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Erguvan Premium Residence Kurtköy'ün çevre dostu projesi!

Erguvan İnşaat, çevre dostu konut projesini Kurtköy'da inşa ediyor. Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları toplanarak peyzajda kullanılırken, elektrikli araç şarj istasyonları ile alternatif ulaşım seçenekleri sunuyor.

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları!

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları 233 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları Haberi

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları


1.216 konut ve 102 mağazadan meydana gelen Babacan Premium projesi yedi blok olarak planlandı. Babacan Premium projesi İstanbul Esenyurt'ta Babacan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Babacan Premium Esenyurt projesinde yüzde 15 peşinatla, 6. ve 12. aylarda yüzde 5 ara ödeme gerçekleştiriliyor. Kalan tutar banka kredili olarak ödeniyor.


Yüzde 25 peşinatla 48 ay sıfır faiz ödeme fırsatının da sunulduğu Babacan Premium Esenyurt projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.



Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları!


Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları 1+1'lerde 233 bin liradan, 2+1'lerde 344 bin liradan, 3+1'lerde 394 bin liradan başlayarak değişiyor. 


İki etaplık Babacan Premium projesinde ilk etap Haziran 2018, ikinci etap Aralık 2018'de tamamlanacak. 28 bin 500 metrekare alanda yükselen Babacan Premium projesinde...