15 / 05 / 2024

Babacan Premium yatırıncı ilgisi

Babacan Premium yatırıncı ilgisi

Babacan Yapı, CNR Expo’da düzenlenen Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda, 2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Babacan Holding 2 yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

İnşaat, rezidans işletmeciliği (turizm) ve enerji sektörlerinde faaliyetleri bulunan Babacan Holding, faaliyette olduğu tüm sektörlerde önümüzdeki iki yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. 

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

2018'in 4'ncü çeyreğinde büyük çaplı yatırım işlemi gerçekleşmedi!

Cushman & Wakefield 2018 4.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporunu yayınladı. Rapora göre, artan satılık gayrimenkuller ile birlikte yatırım faaliyetleri ivme kazanacak. Bununla birlikte, dördüncü çeyrekte büyük çaplı bir yatırım işlemi gerçekleşmedi...

Babacan Premium'da 40 bin TL peşinatla!

Babacan Holding, yatırımcılarına sunduğu benzersiz fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle hemen taşınma imkanı sağlanıyor. 

Babacan Premium’un ticari üniteleri satışta! 40 ay sıfır 0 faizle!

Babacan Premium'da bulunan 56 adet ticari ünitesini satışa çıkaran Babacan Holding yatırımcıya karlı bir yatırım fırsatının kapılarını açıyor...

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Babacan Premium 2. Etap’ta ön talep toplanıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da 2. etap satışları için ön talep toplanmaya başlandı. Babacan Premium’da lansman öncesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile ödeme avantajı sunuyor.

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Babacan Holding yönünü Uzakdoğu’daki yatırımcıya çevirdi!

Babacan Premium’a yabancı yatırımcılardan da talep geliyor. Hem yatırım, hem de oturum amaçlı sıfır peşinat ayda 2. 150 TL taksit avantajı ile konut sahibi olma fırsatı sunan projeden Arap yatırımcılardan sonra şimdi de Japonlar bir katın tamamını satın aldı.

Babacan Premium’da ramazan ayına özel sıfır peşinat kampanyası!

Babacan Holding, Ramazan ayına özel kampanyası başlattı. Kampanyaya göre Ramazan ayı boyunca Babacan Premium’dan sıfır peşinat, aylık 2.150 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Holding 1.8 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Babacan Holding, 2017 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ağırlıkla inşaat alanında faaliyetlerine devam eden Babacan Holding; 2017’de enerji, lojistik ve turizme toplam 1.8 milyar TL değerinde yatırım yapmayı planlanıyor.

Babacan Premium yatırıncı ilgisi Haberi

Babacan Premium yatırıncı ilgisi

2002 yılından bu yana yeni yaşamlar inşa eden Babacan Yapı, CNR Expo’da düzenlenen Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda, 2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.


Fuar kapsamında düzenlenen “Türkiye’de Konut Sektörünün Dinamikleri ve Sorunları” panelinde konuşmacı olan Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan; “Babacan Yapı olarak 2002 yılından bu yana uyguladığımız tüm projelerimizde, sadece yapılar yükseltmek değil, bu yapılara hayat kazandıran yaşantıların mimarı olabilmeyi hedefliyoruz. Ürettiğimiz tüm projelerimizde inşa edildikleri bölgelerde standartları yeniden yorumlayarak, yer aldıkları bölgelere bir ışık tutmasını amaçlıyoruz. Daha ilk günden başlayıp, bu günlere kadar artarak hissettirdiğiniz güven duygusu ile yeni hayatlar inşa ediyoruz. Bu yıl fuarda yeni projemiz Babacan Premium’u tanıtma fırsatı bulduk. Projemizin ticari ve sosyal...