29 / 04 / 2024

Babaeski Belediyesi ihaleleri

Babaeski Belediyesi ihaleleri

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan bahçeli kargir mezbahane ve arsası 3.2 milyon TL muhammen bedel ile yeniden ihale edilecek.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Babaeski'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediyesi, Dindoğru Mahallesi, Fatih Caddesi üzerindeki arsayı ihale ile satıyor. Arsa için ihale 17 Ekim'de yapılacak..

Döşemealtı Belediyesi'nden satılık 44 arsa!

Döşemealtı Belediyesi 4 arsanı satışa çıkardı. Satışa çıkan arsaların ihaleleri 4 gün sürecek.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Rize Belediyesi ihaleleri FETÖ bağlantılı şirkete mi verdi?

Rize'de FETÖ'ye finans sağlayan şirket ve iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianamede, belediye ihalelerinin örgüte yakın şirkete verildiği ortaya çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Babaeski Belediyesi'ne ait 3.2 milyon TL'lik arsa yeniden ihale ediliyor!

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan bahçeli kargir mezbahane ve arsası 3.2 milyon TL muhammen bedel ile yeniden ihale edilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 adet iş yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Babaeski Belediyesi ihaleleri Haberi

Babaeski Belediyesi ihaleleri

Babaeski Belediye Başkanlığından:

Madde 1 - İhalenin Konusu ve Şekli

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı; Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün 01/06/2016 tarih ve 554 sayılı görüşüne bağlı olarak Taşkın sorunu bulunmayan Bahçeli Kargir Mezbahane ve Arsasının aşağıdaki tapu kayıtları, muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen taşınmaz malın Belediye Başkanlığının 23/06/2016 tarih ve E.1174 sayılı onayı ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a (Kapalı Teklif Usulü) maddesine göre satılacaktır.

İli                               :  Kırklareli

İlçesi                          :  Babaeski

Mahalle/ Köyü           :  Gazikemal Mahallesi

Mevkii                       :...