24 / 05 / 2024

Babaros Akkuş kimdir

Babaros Akkuş kimdir

İzmit Belediyesi Ocak Ayı Meclisi’nde CHP Meclis üyesi Babaros Akkuş, “Kentin bir yerinde cami varsa yanında bir de kilise olsun. Herkes istediği gibi yaşasın” dedi.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Abdülkadir Akkuş kimdir?

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Peki, Abdülkadir Akkuş kimdir?

Babaros Akkuş: İzmir'e kilise inşa edilsin!

İzmit Belediyesi Ocak Ayı Meclisi’nde CHP Meclis üyesi Babaros Akkuş, “Kentin bir yerinde cami varsa yanında bir de kilise olsun. Herkes istediği gibi yaşasın” dedi.

Özer Akkuş kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş kimdir? Özer Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özer Akkuş ne zamandan beri İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi'nde görev alıyor?

Can Ali Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

Fazilet Güneş Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı olan Fazilet Güneş Akkuş kimdir? Fazilet Güneş Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fazilet Güneş Akkuş'un biyografisi..

Hacı Mustafa Akkuş kimdir?

CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş kimdir? Hacı Mustafa Akkuş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş'un biyografisi bu haberde...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Babaros Akkuş kimdir Haberi

Babaros Akkuş kimdir

İzmit Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Yılın ilk toplantısında geçtiğimiz ay hayatını kaybeden İzmit ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Sarıgülle de unutulmadı. Toplantıya damgasını vuran konulardan biri de tramvay güzergahındaki eğlence mekanları oldu. Konuyla ilgili söz alan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Barbaros Akkuş, “Kentin bir yerinde cami varsa yanında bir de kilise olsun. Kimse kimsenin yaşam hakkına karışamaz. Kimi camiye kimi meyhaneye gider” diye konuştu.


Toplantıda CHP’li Meclis Üyeleri Ercan Umut, İbrahim Güçlü ve Barbaros Akkuş gündem dışı söz aldılar. Toplantıda ön plana çıkan konulardan biri de Tramvay projesinin uygulanmasıyla İzmit’in eğlence mekanlarının kaldırılıp kaldırılmaması oldu. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak İzmit Belediyesi üzerine düşeni yapmıştır. En az laf söylemesi gereken benim. Projenin...