09 / 05 / 2024

baca temizliği ankara

baca temizliği ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere baca temizliklerini yaz sezonunda yaptırmalarını öneriyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 15 Eylül tarihine kadar bacasını temizleten Ankaralılara fiyatlarda yüzde 25 indirim yapılacağını bildirdi.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Ankara'da 13.5 milyon TL'ye satılık iş hanı! Yatırımcılar dikkat!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 10 katlı iş hanını 13.5 milyon TL'ye satıyor...

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden Ankara Yenimahalle'de satılık 2 arsa! 77.7 milyon TL'ye!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi, 43544 ada, 2 nolu parselde ve 43545 ada, 2 nolu parselde yer alan 2 arsayı satıyor...

LG bulaşık makinesi fiyatları yok artık dedirtti! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

LG, QuadWash Bulaşık Makineleri tüketicilere özledikleri hijyeni, kolaylığı ve temizliği sunuyor. Peki LG QuadWash Bulaşık Makinelerinin özellikleri neler? LG, QuadWash Bulaşık Makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte LG, QuadWash Bulaşık Makineleri Mart 2022 fiyat listesi...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği'nden Ankara'da 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'ndeki 3 adet arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ahmet Akın'dan Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, çalışmaların hız kesmediği Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili rapor hazırlayarak projenin detaylarına ilişkin konuştu. Proje için 14 senede içinde 6 defa açılış tarihi duyuruldu ancak hala açılmadı.

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Atatürk Orman Çiftliği yeniden kurulacak!

Atatürk Orman Çiftliği, Ankara Büyükşehir ile Çankaya'nın park alanı arsaları birleştirilerek yeniden kurulacak...

baca temizliği ankara Haberi

baca temizliği ankara


Ankara Büyükşehir Belediyesi, kış aylarına girerken yaşanması muhtemel sıkışıklıkları önlemek amacıyla Başkentlilere baca temizliklerini yaz sezonunda yaptırmalarını öneriyor. 

Her yıl mutlaka yaptırılması gereken baca temizliğini yaz aylarında yaptıran vatandaşların hem sıra beklemeden, hem de indirimli tarifeden yaralanacağını belirten İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 15 Eylül tarihine kadar bacasını temizleten Ankaralılara fiyatlarda yüzde 25 indirim yapılacağını bildirdi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, vatandaşlardan gelen çok sayıdaki baca temizliği talebini zamana yayarak daha verimli çalışmak ve isteklere daha kısa zamanda cevap vermek amacıyla kampanya başlattı. Bacalarını 15 Eylül 2015 tarihine kadar temizleten kişilere yüzde 25 indirim yapılacak. 

Kış aylarında görülen karbon monoksit zehirlenmeleri ve yangınların önemli bir bölümünün bacaların tıkanması sonucu meydana geldiğini hatırlatan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, vatandaşlara bir an önce...