07 / 07 / 2024

baca temizliği kamu spotu

baca temizliği kamu spotu

Başkent Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi yetkilileri, vatandaşları hem kendi güvenliği hem de itfaiyenin daha verimli çalışabilmesi için şimdiden baca temizliği yaptırmaları konusunda çağrıda bulundular.

Turizme lojman yatırımı için düğmeye basıldı! Antalya'ya 900 dairelik yeni proje geliyor!

Turizmde gözünü adeta zirveye diken Türkiye, personel konaklaması için tesisleri de unutmadı. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına tahsis edeceği kamu taşınmazlarından bir kısmını personel lojmanları için ayırdı. 

KPSS'den 60 puan alanlar hemen başvursun! Memur alımı başladı! Fırsatı kaçırmayın! İşte başvuru detayları

Milyonlarca kişi kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları gibi yerler memur alımıan dair duyrularını yapıyor. Şimdi de KPSS'den 60 puan alanlar için memur alımları başladı.

Kamu işçisinin zam pazarlıklarında son durum ne? İşte detaylar

Kamu işçilerinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü ile ilgili gelişmeler merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

700 bin işçi bu haberi bekliyor! Toplu sözleşme tarihi belli oldu mu? Bakan Bilgin’den tarihi açıklama!

700 bin işçi Kamu Çerçeve Protokolü’nün ne zaman imzalanacağını merak ederken, 3600 ek gösterge ve EYT gibi pek çok düzenleme yasalaştı. Peki, Kamu Çerçeve Protokolü’nde son durum ne? İmzalandı mı, ne zaman imzalanacak?

Arzum Elektrikli Süpürge 3.899 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum elektrikli süpürgenin sağladığı yüksek performans ile ev temizliği artık çok kolay. Arzum filtreli  süpürge; emiş türü, filtre yapısı, kullanım şekli ve toz haznesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Arzum 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo  KM9610CTR 9 Kg Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi 16.510 TL! Özellikleri nedir ? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Günlük giysi ve diğer çamaşırların kullanım sonrası temizliği için son teknoloji ile geliştirilmiş  çamaşır kurutma makineleri ihtiyaçlara cevap verir.

Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mor rengi ve estetik görünümüyle dikkat çeken Fakir Ranger, filtreleme teknolojileri ve motor gücü sayesinde temizliği çile olmaktan çıkarıyor. Peki Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? 

Temizliği sevenlerin bayıldığı süpürge! Dyson kablosuz süpürge kaç TL? 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Güçlü çekişi, kablosuz kolay hareket imkanı ve sessiz çalışmasıyla beğeni toplayan Dyson kablosuz süpürge, bebekli veya evcil hayvan bulunan evler için de çok uygun.  Peki Dyson süpürgenin başka özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Evinizi de havanızı da temizler! Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi..

Samsung'un toz torbasız elektrikli süpürgesi ile ev temizliği artık çok kolay. Samsung VC07R302MVP, üstün emiş gücü sayesinde yalnızca zemindeki değil havadaki partikülleri de filtresine hapseder.

Tüm işçilerin gözü 17 Ocak'a çevrildi! Süreç başlıyor

TÜRK-İŞ, kamu işçilerinin ücretlerine yapılacak zammın belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmeleri için 17 Ocak'ta bir araya gelecek. İşte tüm detaylar...

700 binden fazla kamu işçisi için çok önemli haber!

Kamuda görev yapan 700 bini aşkın işçinin ücretlerine 2023-2025 döneminde yapılacak zammın belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde süreç başlıyor.

Siz keyfinize bakarken o evi temizlesin! İşte en uygun robot süpürgeler 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evi süpürmeye ayıracağınız vakti kendinize ayırıp temizliği ona bırakacağınız bir robot süpürgeniz olsun. En uygun fiyatlı robot süpürgeleri sizler için araştırdık. İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

baca temizliği kamu spotu Haberi

baca temizliği kamu spotu

Üzücü olayların yaşanmaması için vatandaşların baca temizliğini kendilerinin yapmamaları uyarısında bulunan yetkililer,  Ankaralıları kış aylarına kalmadan bacalarını mutlaka temizletmeleri gerektiğini bildirdiler. Yetkililer, Başkentlilerin İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan bacalarını temizletmek üzere şimdiden randevu alabileceklerini kaydettiler.


Ankara İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi, temizletilmeyen bacaların kış aylarında tıkanması sebebiyle karbon monoksit zehirlenmeleri ve baca yangınlarının yaşandığını hatırlatarak, “Bu yüzden vatandaşlarımızın kış ayına girmeden bacalarını mutlaka temizletmeleri gerekir” uyarısında bulundu.


Bazen bacaların üzerine kuşların yuva yapmasından ya da ölüp baca içine düşmesinden, binanın inşaatı sırasında baca içinde kalan çimento kalıntılarından veya bacadan kopan çeşitli parçalardan dolayı bacanın hiç kullanılmamış olsa bile tıkalı olabileceğini kaydeden Sipahi, “Bu gibi tıkanmalar sonucunda yaktığımız soba, doğalgaz ya da katı yakıtın


dumanı dışarıya atılamayacağından ve tahliye edilemeyen gaz geri evimize döneceğinden, maalesef...