05 / 05 / 2024

Bade İşçil icralık mı oldu

Bade İşçil icralık mı oldu

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil! Artık farklı bir çağ geliyor! İşte detaylar!

Artık Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil. Dizel araçlara dair bildiklerinizi unutun. İşte detaylar!

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Sivas İl Özel İdaresi'nden satılık 32 bin 456 metrekarelik arsa! 

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar....

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Kiracılar dikkat! İcralık olabilirsiniz!

Bir dönem kiralık oturduğu evin 12 yıl sonra gelen abonelik borcu nedeniyle icralık olan tüketiciyle ilgili Yargıtay emsal niteliğinde olacak karar verdi.

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Diyarbakır Fuat Sezgin İl Halk Kütüphanesi açıldı!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan 42 yıllık binanın yetersiz olması nedeniyle İl Halk Kütüphanesi için 10 bin metrekarelik alanda yeni bina inşa edildi.

Bade İşçil icralık mı oldu Haberi

Bade İşçil icralık mı oldu

Malkoç Süalp; Ulus'taki 4.5 milyon liralık evlerinin kredi borcunu üç aydır ödemediğini söylediği Bade İşçil hakkında icra takibi başlattı. İşçil, itiraz etti.


Daha önce mal paylaşımı konularıyla birçok kez gündeme gelen ve karşılıklı boşanma davaları devam eden Bade İşçil-Malkoç Süalp cephesinde yeni gelişme... Süalp, İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle Bade İşçil hakkında icra takibi başlattı. Ödenmeyen Ağustos, Eylül ve Ekim 2015 kredi borçları için İstanbul 22. İcra Müdürlüğü'nde 226 bin liralık icra takibi başlatan Süalp, daire bedelinin yarısını İşçil'in ödemesi gerektiğini savundu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçeye göre; Süalp ile İşçil, evlendikten sonra birlikte oturmak için Ulus'taki daireyi, 7 Ekim 2103'te satın aldı. İşçil, daire...