11 / 05 / 2024

Bafra Belediyesi ocak ayı kararları

Bafra Belediyesi ocak ayı kararları

Bafra Belediye Meclisi 2016 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi, Bafra Belediye Meclisi’nin 2016 olağan Ocak ayı toplantısını ise şu gündem maddeleri teşkil etti;

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Ankara Balık Hali yeni ay fiyatları yayımladı! 12 kg hamsi 100 TL! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 3 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Halde 12 kg hamsi 100 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, halde diğer balık çeşitlerinin fiyatı ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Hali'nde sebze meyve ürünlerine şok indirim! Maydanoz 1 TL, marul, domates 5 TL! 2 Ocak 2023 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 2 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Halde Maydanoz 1 TL, marul, domates patlıcan 5 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

İstanbul Hali'nde ıspanak 3 TL, domates 5 TL, göbek salata 8 TL! İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 2 Ocak 2023 güncel fiyat listesi yayımlandı. İstanbul Hali'nde ıspanak 3 TL, domates 5 TL, göbek salata 8 TL fiyatlarla satışa sunuldı. İşte diğer sebze meyve çeşitleri 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Zabıta memuru olma şansı! Son tarih 27 ocak

Esenler Belediyesi, bünyesinde Zabıta memuru olarak istihdam etmek üzere 25 personel kadrosuna katacak. Son başvuru tarihi 27 Ocak 2023 olarak duyuruldu. İşte başvuru şartları...

14 Bin Konut kura sonuçları 21 Ocak 2022!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği  14 Bin Konut Projesi'nin ilk etap kura çekilişi gerçekleşti. 14 Bin Konut Projesi'nin 860 konutunun kura çekiliş sonuçları dün belli oldu. İşte Gaziantep 14 Bin Konut kura sonuçları 21 Ocak 2022!...

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Antalya Demre Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Antalya Demre Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında belediyeye ait mülklerden Ocak, Şubat Mart ayında kira ücreti almayacak. 

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Bafra Belediyesi ocak ayı kararları Haberi

Bafra Belediyesi ocak ayı kararları


Bafra Belediye Meclisi 2016 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri’nde gerçekleşen toplantı öncesi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Samsun’a gelen şehit nedeni ile üzüntülerini dile getirdi. Tüm şehitleri saygı ve minnet duyguları ile andığını belirten Başkan Şahin, ailelerine ve tüm ulusa başsağlığı diledi.

Başkan Şahin diğer taraftan geçen hafta ilçemizde etkili olan kar yağışı sonrası yapılan kar temizleme çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Kar ile mücadelede özveride bulunan vatandaşlara da ayrıca teşekkürlerini ileten Başkan Şahin, kar temizleme çalışmalarının halen devam ettiği bilgisini verdi. Daha sonra da meclis üyelerinin ve tüm Bafralıların yeni yılını bir kez daha kutladığını ifade etti.

Bafra Belediye Meclisi’nin 2016 olağan Ocak ayı toplantısını ise şu gündem maddeleri teşkil etti.

1-Bafra Belediye Meclisi’nin 06.01.2016...