15 / 05 / 2024

Bafra Kalaycılı Köprüsü son durum

Bafra Kalaycılı Köprüsü son durum

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kızılırmak üzerinde Kalaycılı Mahallesi mevkiinde yapılmakta olan köprüde incelemelerde bulundu. Kalaycılı Mahallesini şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan yeni köprü 250 metre uzunluğunda ve 10 ayaklı olacak.

Kömürhan Köprüsü dünya literatüründe!

Elazığ'da inşa edilen Kömürhan Köprüsü'nde  Paris’teki Eyfel Kulesi’ndeki çelik miktarıyla aynı düzeyde, toplamda 7 bin ton çelik kullanıldı. Köprü, dünyanın 4’üncü “Tek ayaklı, gergin eğik askılı köprüsü” olma özelliğine sahip.

Bafra Çetinkaya Köprüsü restorasyon çalışmaları tam gaz!

Bafra Çetinkaya Köprüsü’nde Eylül 2018'de başlayan restorasyon çalışması hızla devam ediyor. Çalışmaların yıl sonu tamamlanması bekleniyor.

Bartın'a yapılack TOKİ köprüsü alanında inceleme!

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, TOKİ Köprüsü'nün yapılacağı alanda incelemeler yaptı. 

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün atılıyor!

Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün saat 11:00'da atılacak. 2023 metre orta uzunluğuna sahip köprünün açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli yarın atılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün sözleşmesi imzalandı, yarın temeli atılıyor. Finansman için dünyanın önde gelen bankaları sıraya girdi...

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar bugün atılıyor!

Dünyanın en uzun köprüsü olma ünvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde imzalar bugün atılıyor. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılacak.

Çanakkale Köprüsü, 138 yıl önce projelendirilmiş!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün aslında 138 yıl önce projelendirildiği ortaya çıktı. Temeli 18 Mart'ta atılacak olan köprünün ihale süreci tamamlandı.

Trabzon Bölümlü Köprüsü hizmete girdi!

Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü açıldı

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, yarın açılıyor!

15 Temmuz Gaziler Köprüsü açılıyor. 15 Temmuz’da vatan uğruna şehit olmayı göze alarak yola çıkan ve gazilik mertebesine erişenlere adanan 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, Beykoz’da açılıyor.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Bafra Kalaycılı Köprüsü son durum Haberi

Bafra Kalaycılı Köprüsü son durum


Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kızılırmak üzerinde Kalaycılı Mahallesi mevkiinde yapılmakta olan köprüde incelemelerde bulundu. Kalaycılı Mahallesini şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan yeni köprü 250 metre uzunluğunda ve 10 ayaklı olacak. Köprünün Temmuz ayı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Başkan Şahin konu hakkında şunları söyledi:  “Köprü Büyükşehir Belediyemizce yapılmakta olup,  Bafra Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi koordineli bir çalışma ile yürütülmektedir. Köprümüz, 250 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde ve 10 ayaklı olacaktır. Köprü Temmuz ayında bitirilecektir.  Bu köprünün hayata geçmesiyle o bölgedeki mahallelerimizin Bafra ile ulaşımı kolaylaşacak ve mesafesi de azalacaktır. Bafra’mız için yapılan her hizmete önem veriyor ve katkı yapmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyorum.”



Bafra...